Sammanfattning av året, 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Ja gjorde jag nog men inget jag kan komma på.
- Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, inget av dom haha!
- Blev någon av dina vänner förälder i år?
Nae
- Dog någon som stod dig nära?
Ingen jag kan komma på
- Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
Solsemester, roligare sommarlov
- Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
1 november
- Vad var din största framgång 2010?
Jag tror jag har blivit mer säker i mig själv och i folk omkring mig. Har hittat nya vänner och även lärt mig glömma gamla.
- Största misstagen?
Har väl en del, men dom flesta har allt ordnat sig med ändå till sist
- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Aa låg på sjukhus i somras, hade något fel på lymfkötlarna eller va de heter haha
- Bästa köpet?
Det vet jag inte riktigt, mina boots som ja köpte förra vintern kanske 
- Vad spenderade du mest pengar på?
Godis, mat fika..... lite kläder kanske ;)
- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja alla mina vänner & massa annat
- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
Mohombi – Bumpy RideYolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio EditSwedish House Mafia – One (Radio Edit)
- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Nog gladare tror jag
- Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mer framåt mot folk, tagit initiativet att prata och lära känna nya och liknande
- Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit hemma framför min dator/TV
- Var du kär i år?
Jadå
- Hur många förhållanden?
1
- Favoritprogram på tv?
Måste ha varit kungarna av Tylösand haha
- Bästa boken du läste i år?
Frågan är ju om jag ens läst ut en hel bok detta året
- Något du önskade dig och fick?
Minns inte riktigt från tidigare iår, min fick mig några goa dagar/kvällar.
- Något du önskade dig men inte fick?
Ja, men inget som bekymrar mig numera
- Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Minns inte det faktiskt
- De bästa människorna du umgåts med?
Linn, Nathalie, Sandra, Fanny, Hanna & massa andra
- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Ja massor
- Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Vet inte haha
- Vad fick dig att må bra?
Sol & varmt, musik, kärlek, vänner, mat hehe
- Vem saknade du?
Kan inte komma på någon speciell
- De bästa nya människorna du träffade?
Vet inte vilka jag lärt känna iår, kan inte nämna några speciella men alla jag lärt känna så mycket bättre sen a började på Torslanda!
- Årets sötaste?
Haha vet inte riktigt 
- Årets största kärlek?
Pontus
- Årets bästa?
SOMMARLOVET

Julafton nr. 2

Är framme i Sälen nu så kom dom och överraskade mig med en liten lilljulafton eftersom jag var i Gävle över jul detta året. Har lagt märke till att min kamera är totalt kass så använder den inte så ofta. Ska låna mammas lite här nu så ska vi ta massa bilder på dagarna. Men därför har jag inte tagit så mycket kort och tar lite google bilder istället haha. Fick 2 jättesnygga och goa koftor och en plånbok samt godaste parfymen: TACK! :)
Sen fick jag även sims 3 och ett pluspaket, tack så jättemycket! Hahaha jaaa jag är som jag är. Tycker det är världens roligaste sysselsättning en kall vinterkväll som denna, så nu ska jag installera dom och så lär jag ju sitta fastlimmad framför datorn dom främsta timmarna ;)

Cypern i sommar, check!

Drar till cypern i 2 veckor i sommar!



Ser det inte redigt härligt ut då eller? Precis vad jag behöver nu, en solig och varm resa att se fram emot. Det bästa är ju att det är två veckor vi ska vara borta. Vi åker hela släkten så det ska bli jättemyisigt. Och så ska vi bo på "4 stjärnigt +" hotell. Åhhhh va jag längtar. Vi åker på midsommarafton klockan 7 på morgonen och är framme lagom till att vi ska dansa kring någon midsommarstång i poolen. Vi blir bjudna på resan också för tommy fyller år, så tack så jättejätte mycket! ÅH FYFAN VA SKÖNT :D

Slänger in en önskeoutfit också

Nu ska jag duscha, sen blir det nog till att packa. Ska kolla på andra delen av någon film också som har gått som pappa spelat in, så lite mys blir det inte bara packstress. TTYT

Småsaker jag inte har något emot att inskaffa

Är rätt sådär into pink för tillfället.

Drar mig mot Sälen imorgon

Såhär ser min resa ut imorgon! Kommer inte komma upp ur sängen kan jag lova er, har vänt på dygnet duktigt denna veckan!
Började med att jag blev tvingad att fixa Linns blogg och sen ville jag fixa min egen som strulade och höll på. När jag var klar ville jag kolla på en film så gjorde jag det och efter det några avsnitt av One Tree Hill för det var så längesen. Då var klockan halv 5 när jag somnade och vaknade inte förrän 1.
Sen har jag försökt ställa tillbaka dygnet men det går inge vidare, kan inte somna innan 2 och vaknar då heller inte innan 11.
Och imorn sitter jag på tåget vid den tiden.... Men det ska väl gå bra! TTYL

Song of the day:


Med Madi Jane: (mycket bättre!)
When a heart breaks, no It don't break even.
What am I supposed to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
I'm falling to pieces, yeah I'm falling to pieces

It's a never ending story, a never ending pain

Jag har byggt upp ett behov, en saknad, ett beroende. Du förstör mig inifrån, du gör mig till någon annan.
Du är knark och jag behöver mer, fastän du förstör mig helt. It's a never ending story, a never ending pain.

Nyinköpt

Kan visa er lite grejer som jag har samlat på mig under dagarna. Vissa saker köpt idag och lite annat jag fick i julklapp.
Pic 1: Klocka + ring jag fick i julklapp
Pic 2: Pannband, nytt diadem (det andra gick sönder i resväskan,) örhängen och så fick jag 2 tillgodokort när jag lämnade tillbaka lite grejer.

Mot mellandagsrean!


Det här med att sno andras designer...

Nu är jag allmänt jävla trött på detta. Vad är grejen med att ta någon annans design, utan att ens fråga eller något? Så jävla meningslöst och skrattretande. Dom framstår ju bara som världens bimobos som inte har egen fantasi och kan göra sig en egen design. Värst av allt är ju att den där "nea" är så jävla kaxig också. Det är ju fan hon som gjort fel och borde skämmas och ta bort den. Vad som är kul är ju att hon verkligen inte tar bort den!! Hur orkar hon ens med. Hahahahaha, för ert eget bästa ta bort josefins design och skapa er en egen vafan :)
Är det inte helt skrattretande då eller? Haha

Olika design till olika webbläsare?!

Några av er kanske sett och undrat vadå hon har ju inte skaffat några flikar? eftersom att ni inte ser dom. Men det gäller bara er som använder internet explorer, då ser min blogg jätteknasig ut. Men i dom andra som är mest populära ser den bra ut. Jag vet inte är det någon annan webbläsare som den också ser sådär konstig ut i? Snälla säg till mig isåfall för det måste jag ju fixa. Och om någon vet hur man kan fixa det utan att behöva göra om hela designen, för det orkar jag faktiskt inte, så snälla hjälp mig!!

På min playlist just nu:

Kan visa er vilka låtar jag lyssnar som mest på just nu, vissa har verkligen fastnat haha.
Ke$ha – Crazy Beautiful Life
Ke$ha – Grow A Pear
Ke$ha – Blow
Eamon – (How Could You) Bring Him Home - Main Version - Explicit
Mike Posner – Please Don't Go Lär bli en låt man hör konstant på radio snart!
Far*east Movement – 3D
Nelly – Just A Dream - Main
Eamon – Fuck It (I Don't Want You Back) - Dirty
Det är dessa som jag lyssnar som mest på. Vissa gamla som jag verkligen inte kan tröttna på, andra nya som ligger högst upp på listan vilker gör att jag sätter på dom mycket och fastnat för dom. Har verkligen inget att ge er idag därför jag bloggar om massa tråkig skit haha. Men nu får det räcka. Vi hörs imorn, XO

Juldagen = degdag

Juldagen, alltid varit en trist dag för mig minns jag. Förra året låg jag hemma och typ kollade lite på alla julklappar men var bara hemma. Året innan det var jag magsjuk tror jag och nu i år har jag inte gjort någonting mer än fryst ihjäl typ.
Vill bara tända en brasa, sätta mig på en kudde med filt framför den och kolla på någon rolig svensk film haha. Men tyvärr så har jag verken någon brasa eller svensk rolig film, typ sällskapsresan haha! Måste kolla om jag får tag på någon av dom. Annars ska jag bara ta det lugnt idag.
Jag måste bara berätta om min hemskaste dröm!! Jag vet jag är sjuk men jag måste. Har tidigare drömt att min kompis dog, asså verkligen på riktigt. Så vaknade jag gråtandes och trodde hon var död på riktigt haha, så fick liksom tänka tillbaka på när ja senast pratade med henne, några minuter senare fattade jag att det var en dröm ;)
Men inatt då, det var en så jääävla verklig dröm. Vet inte varför men det var jag Cornelia och Madelene haha, som i alla fall var på stan. Så gick vi in i ett hus så stannade madde medan jag och cornelia tog hissen, vi skulle bara en våning men så fortsatte liksom hissen och vi fick inte stop på den, så åkte vi typ upp och ur själva huset utomhus tills vi kom till ett glashus, då åkte vi ner igen. Asså det var sjuuukt hemskt för det var ingen vanlig hiss det var typ som en karusell som höjdskräcken för vi satt inte fast någonstans eller något. Jag är sjukt höjdrädd också. Men till slut så åkte vi ner så följde madde med oss upp, och då fortsatte vi efter glasgrejen och så minns jag att vi var sjuuuuuuukt högt upp över vattnet, precis vid kranen det står eriksberg på fast typ sjukt mycket högre. Så blåste det och vi höll på att ramla av. Aldrig varit så rädd i mitt liv, drömmer alltid om sånt?!? Att jag är högt uppe och så håller jag på att ramla ner! :(:(:( Vaknade när vi satt där uppe och skulle precis ramla ner typ, asså hissen förvandlades till en suuuuperhög höjdskräcken och så var vi inte fastspända så kände verkligen hur jag skulle dö haha! Så jag var rätt så... confused när ja vaknade. Blir typ yr och mår dåligt av att tänka på det hahahaha! Ja nu vet ni det också, var tvungen att prata ut om denna hemska dröm..

Mina julklappar

Kan berätta lite vad jag fick igår, men orkar inte lägga upp massa bilder. För det första hittar jag inte min kamera (!!!) och för det andra ska vissa saker ändå bytas osv..
Men jag fick:
• Byxor från Dublin
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="Sök här..." size="10" maxlength="64" />
<input type="submit" value="Sök" />
• Klocka
• Ring
• Parfym
• Presentkort
• Hard Rock café tröja från Dublin
• 2 böcker
• Smink
• Småsaker såsom pennor och lite annat
• En söt mugg och en bricka hehe
• En söt blomma & vas
• Jacka från Dublin
• Kofta

Hmm... har jag glömt något? Jag tror inte det i alla fall. Tyvärr visste jag mycket av det jag skulle få vilket var urtrisst tycker jag. Nästa år ska jag inte önska mig något alls så blir allt en överraskning haha. Egentligen hade jag velat önska mig bara pengar för då kan man köpa så himla mycket på mellandagsrean, men det är ingen som gillar att ge bort bara pengar haha. Men jag är nöjd!
Kan lägga ut en bild på jackan som jag är supernöjd med, hoppas den inte finns i sverige hehe ;)

Dag 24 (julafton) - Året som har gått

Åh jag har så många ord för året som har gått så det finns inte, det är ju inte slut än men jag tror inte det kommer hända så mycket innan nyår för min del ändå.

Kan nämna några grejer från varje månad:
Januari: Minns sista veckan innan skolan började, var med linn varje dag. Vi låg uppe till 5 på natten och kollade på film, åkte in till stan och shoppade på mellandagsrean och bara hade det så jävla mysigt. Hahahahah har sveriges fulaste bilder från en kväll vi sov hos Linn, asså har aldrig skrattat så mycket. ÖGONEN LINN, HAHA! Minns även linns tjejmiddag hon hade där i januari, en sjukt go kväll var det verkligen.
Song of the month: Owl City – Fireflies
.
Februari: Försöker minnas vad jag gjorde i februari, hmm.. Anna och Hannas tjejmiddag, minns att jag sov hos linn den kvällen också. Jag åkte till Sälen med Sandra och fick mig några goa dagar med henne! Sen gjorde jag nog inte så mycket mer...
Song of the month: K'NAAN – Take A Minute

Mars: I början av mars var jag på tjej middag med linn hos vanessa, minns inte mycket från den kvällen haha. Sen hade även josefin tjejmiddag. Riktigt go kväll med massor av folk! Sen hade madde fest den 20de. Hahahaha var fan as kul om man tänker tillbaka, fast minns inte så mycket därifrån heller haha ;)
Song of the month: DJ Antoine – This Time - Klaas Remix Edit
.
April: I april blev det varmare, åkte till gävle över en helg tror jag och låg typ och solade? Sen när jag kom hem hade vi årets första grillkväll vid Zenith haha. Köpte mycket mönstrade tunna strumpbyxor då minns jag, och en hatt.. (!?) Jag och Linn tog ut hennes utemöbler och grill sen grillade vi lite.
Song of the month: Honorebel – Now You See It (feat. Pitbull & Jump Smokers) - Radio Edit

Maj: I maj blev det ännu varmare (såklart) och det var då jag började locka håret så mycket. Satt ute i solen på rasterna och myste. Ida hade tjejmiddag så jag och Linn drog dit.
Song of the month: Natasha Bedingfield – Unwritten

Juni: Skolavslutning, och självklart ännu varmare. Sommaaaar! Minns att jag åkte till slottskogen med madde, då hon matade massa fåglar som till och med satt i henne händer?! Dagen efter skolavslutningen åkte jag och linn in till stan i shorts och linne, varmt. Satte oss i solen i en park och solade. Sen var ju såklart linn tjejmiddag i Juni med maaaassa gott folk, invigde sommaren och allt! Perfekt blev den kvällen ju.
Song of the month: Alex Sayz feat. Evi – Hate To Love - Nervo Remix Radio SOMMARRRRRR :(:(:(

Juli: Plågande att skriva om detta?! I juli hände det massa gooott, lillebybadet i massor 1000 goa kvällar. Gothia, underbart! Åkte till smögen med Paulina och Nathalie, sen sov jag hos natta i 3 nätter sjuukt kul helg med massa party och skoj. Sen alla filmkvällar hos mig, när vi kollade på REC hahahaha! Saknar så det sviiiider i mig.
Song of the month: Wheatus – Teenage Dirtbag - Original Version

Augusti: Åkte till gävle i 3 veckor tror jag, solade sönder mig själv. Nää men jag blev jävligt brun och vi åkte till stranden varje dag? Sen kom jag hem till Göteborg så var det vara regn och rusk. Åkte på cup med zenith, det var sjukt kul ändå om man tänker tillbaka haha! "tänk om man bara skulle tappa ut all sin mat här? fyfan va pinsamt?!" Haha vissa fattar, andra inte. Sen var det ju skolstart & NRJ, också sjukt grymt!
Song of the month: Sibel – The Fall - Urban Version kan inte komma på någon annan, den spelades på NRJ

September: Nu har jag hittat bilder från hela året, nämligen från mobilen, smart som jag är som inte kom på det innan. Men kan inte se datum??? Jag blev blond i september iaf! Åkte även till madde dagen efter i eriksberg minns jag, vi chillade på bryggan vid vattnet i solen, VARMT var det. Sen på kvällen var det fest hos jenny så drog dit med några. Sandra sov hos mig en natt, och dagen efter sov jag hos nathalie så drog vi till anna.
Song of the month: Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Oktober: Är inte säker men jag tror det var i oktober jag Josse Ester och Sebbe hade en chillkväll hos Linn som inte slutade så bra... Sen drog jag Linn och Josse till Oscar i alla fall. Det var en kul kväll/natt. Buss stolssätet hahah! Jag och Nathalie  åt massa chokladbudding hos henne såg jag nu haha! Och jag åkte till Hönö med madde och Cornelia en helg.
Song of the month: Sean Kingston featuring Nicki Minaj – Letting Go (Dutty Love) featuring Nicki Minaj
.
November: Det var konfaläger från i november också tror jag. Sååååå kul helg även fast det var massa gud och jobbiga slem och mamma ledare haha. Vi var busiga så vi fick väl tåla våra straff, men kul var det! Jag blev även tillsammans med Pontus i november så den månaden var typ med honom. Började på torslandaskolan också som typ förändrade mitt liv halvt. November var en jobbig månad, men jag tog mig igenom massa så det ordnade sig och var (bortsätt från sommaren) årets bästa månad.
Song of the month: Lil Wayne – A MilliTinie Tempah – Pass Out gooooooo

December: Början var inge rolig. Början var FAN inte rolig vill inte ens prata om det. Ända fram till dublin var skit rent ut sagt, bara hemsk. Bortsett från en dag. Men dublin var ju roligt! Och lover här har varit slappt. Årets julafton var mysig som vanligt, inge speciell men mysig. Ska till sälen och förhoppningsvis fira jul där också om några dagar. Har inte så mycket mer att säga för det har inte hänt så mycket mer.
Song of the month: Eamon – (How Could You) Bring Him Home - Main Version - Explicit

Christmas 09 & 10

Njaaaaaaa men lite har jag väl förändrats sen förra året, eller? förstå min ironi

Haha svart hår, skitgammal mobil (!? ofta jag hade den liksom) tråkig tunika och äkta last year halsduk.
Men konstigt nog har jag på pricken samma frisyr? Jag som ändå bytt så många gånger. Syns ju inte på bilden eftersom jag har mittbena idag men ni vet ju hur det ser ut i snedbena också haha!

Ångrar att jag inte köpte..?

Ångrar lite att jag inte köpte denna faktiskt.. Såg den i Dublin och har inte sett någon liknande hemma. Först var den lite tråkig, kunde inte komma på vad man skulle ha till. Men sjuka som dom är i dublin så såg jag faktiskt många som hade shorts, boots, en tröja och den västen. Bajs också varför köpte jag inte den :(

God jul då, i guess?

Vi hörs lite senare, för nu ska jag ta en go dusch och sen hitta något fint och juligt jag kan ta på mig. Ska faktiskt platta håret och sminka mig och sånt för första gången på typ hela veckan? Har varit sjukt slapp men nu är det dags att göra sig lite fin!
Ha en god jul alla läsare och hoppas ni får aaaallt ni önskat er!! Pussar och julkramar från mig ♥

2 bloggdesigner

Har fått några frågor för ett tag sedan att jag skulle visa vilka designer jag har gjort, så ja kan visa er 2. Annars brukar jag inte vara så fantasifull så brukar oftast säga nej till att göra en helt ny bloggdesign till någon. Men vem vet jag kanske börjar med det. Om frågan kommer på fall så kan jag nog klara det ändå tror jag, det är bara att kommentera i något inlägg eller maila mig, adressen står i menyn! :)
Nu är designerna hur dom ser ut utifrån mitt användarkonto (alltså syns inte deras inlägg eller bilder) Jag kan klart göra det mesta, och om jag inte vet hur man gör tar jag lätt reda på det och gör det jobbiga åt er haha! Annars kan jag hjälpa till med småsaker. Så ni vet ni det också! ;)

Hur gick detta till..?

Alla vet ju vem Lady Gaga är och att hon kanske inte är så snygg som på musikvideorna eller bilderna, alla har väl sett "no make-up bilderna"? Men inte trodde jag för det att det skulle bli så här haha!

Vacker och snygg tjej. Smal som fan! Detta vad i hennes telepone musikvideo och ni ser ju bara hur smal hon är. Tycker att hon alltid varit smal så då undrar man ju hur sånt här kan hända på så kort tid och att hon vill visa sig så på en jävla konsert:
Man ba vafan hände?

Dag 23 - Det här mår jag bra av

Åhhh så svårt, jag mår bra av så hemskt mycket. Kan nämna typ allt då så blir det ju också en variant?

"Jag mår bra av en varm sommardag, jag mår bra av att åka utomlands, jag mår bra av en mysig hemmakväll, jag mår bra när jag får något jag gärna vill ha, jag mår bra när jag får komplimanger, jag mår bra när folk jag inte trodde säger att dom tycker om mig, jag mår bra när jag har en bra hår dag. Jag mår bra av marmeladmackor, jag mår bra av att nyss fixat ny design till bloggen, jag mår bra av att höra någon säga jag älskar dig till mig. Jag mår oerhört bra av dig, jag mår bra av god mat. Jag mår bra av 10 peppande festglada tjejkompisar en lördagkväll, jag mår bra av massa shopping. Jag mår bra av godis och chips, jag mår bra av att få uppmärksamhet, jag mår bra av min familj, jag mår bra av att veta att mina vänner bryr sig. Jag mår bra av de flesta människor omkring mig, jag mår bra av att känna mig lycklig."

Det är så jag kommer fatta dagens inlägg. En lång lista över vad jag mår bra av innan jag går och lägger mig i tankarna om att det är julafton imorn. Kan det blir bättre? Precis såhär jag vill avsluta min kväll. Nu ska jag bara kolla de sista uppdateringarna på facebook, sen blir det sängen! XO



Titta vad jag nyss såg!


Tänkte tipsa er om att nu snart kommer man snart kunna mobilblogga kostnadsfritt och utan massa nummer och grejer. Nämligen via en iPhone app! Låter väl som en underbar julklapp från blogg.se? Äntligen gör dom något man gillar haha.
Längtar faktiskt till den kommer ut, ska bli kul o se hur dom ordnat den. Skulle inte förvåna mig om det kostar någon krona per inlägg eller något liknande. Kanske måste man köpa något i blogshoppen innan man lägger upp ett inlägg?? Skulle inte förvåna mig dock.

Fakta om mig & bloggen

Tänkte skriva ett litet faktainlägg om mig själv och bloggen som ni hittar i mina flikar längst upp! Tänkte bara berätta lite om mig, vanliga frågor så som favoritfärg osv haha.

Om mig:
Fullständning namn: Fillippa Jennifer Berg Ring
Födelsedatum: 28 januari 1996
Nuvarande hemort: Göteborg/Gävle
Syskon: 3 småbröder och en lillasyster
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå/gråa

Mode:
Favoritbutiker: Zara, Top Shop, Bik Bok just för tillfället
Favoritplagg i garderoben: Har inget speciellt faktiskt, min nya jacka eller mina nya byxor kanske
Vilken årstid har snyggast mode? Måste vara sommaren eller hösten
Beskriv en snygg outfit för dig: Se ett tidigare inlägg här
Klackar eller converse? Beror helt klart på vad jag känner för just den dagen
Favoritmärke: Har inget speciellt

Övrigt:
Favoritfärg: Vit/svart
Favoritmat: Tacos funkar alltid
Favoritårstid: Sommar, helt klart
Favoritägodel: Mobilen eller datorn hehe.

Om bloggen:
Jag har bloggat i:
3 år ungefär, fast lite fram och tillbaka då. Startade en blogg sommaren 2007, men den var väl kanske inge vidare. Så jag tog bort den och gjorde en ny sen höll jag på så tills jag startade denna. Nu har jag bestämt mig för att itne starta en ny blogg utan ska nog köpa en ny domän bara, kan ni gissa vad den ska heta kanske?
Jag bloggar för att: Först och främst för att jag tycker om att dela med mig av saker. Om man har fina bilder, bra citat eller bara något intressat att berätta då är det alltid kul att ha en blogg att dela med sig av allt i. Jag struntar i hur många läsare jag har för det har varierat väldigt mycket. Klart det är roligt om man har fler läsare och klart man blir med opeppad att blogga om man läsarna sjunker. Men jag tycker själv bara det är kul att dela med mig om saker och ting, skönt att få skriva av sig om man är ledsen (även om kanske ingen orkar läsa dessa låååånga texter) eller om jag har sett något snyggt på nätet gör jag ett collage och delar med mig av det så andra också kan se! Sen kan jag ju en del om bloggdesign också som såklart gör allt mycket roligare.
Min blogg handlar om: Mitt liv, allt om min vardag och mina tankar. Jag delar med mig av det mesta och skriver om det jag känner för just för stunden. Jag skriver och delar med mig om vilka kläder jag tycker är snygga, nyheter jag sett, tips jag vill lära andra och massa annat. Alltså precis vad som faller mig in. Ni kan se mina kategorier för att få reda på lite mer och vilka områden dom flesta av mina inlägg rör sig kring. Hoppas ni gillar vad jag skriver och lägg gärna en kommentar om det är något ni funderar över!

Dan före dopparedan

Julafton imorn ju! Låter ju sjukt, har ingen vidare julkänsla alls. Minns när man var liten, typ lucia och sen nu innan jul var ju helt magiskt haha! Och nu sitter jag här 10 år senare och har verkligen 0% julkänsla.
Jaja, detta verkar bli en slapp dag, har inte mycket att bjuda på. Hörs sen! XO

Sleeptime.

Måste bara säga att jag ska inte ha denna skrikande bakgrunen! Men annars har jag ändrat lite till som ni ser, lagt till flikar och lite annat. Men vi hörs imorn!
En julklapp som jag köpte i Dublin som jag inte får förrän imorn, va kan det vara? (hittade ingenstans att censurera bilden så fick göra på mitt eget sätt haha)

Dag 22 – Mina rädslor

Men kan vara rädd för olika saker tycker jag. Jag skulle kunna säga att jag är rädd för fåglar men jag är även rädd för att bli sviken av ens närmaste vän.

Men om jag fritt ska berätta om mina rädslor skulle nog spindlar ligga högst på listan. Jag är så JÄVLA rädd för spindlar. Om en spindel är 4 meter ifrån mig skriker jag och får panik (mitt hjärta bultar i 590 rent ut sagt) och jag menar det verkligen! Vissa förstår mig, andra inte. Men det är konsigt för om en myra eller en fluga kryper på min hals eller något skulle jag nog bara vifta bort den, MEN OM DET VORE EN SPINDEL så hade jag hoppat och studsat och slått mig själv och tagit av mig alla kläderna (om den nu kanske var där alltså..) sen hade jag gråtit och skrikit i några minuter tills någon hade hittat den och tagit den låååååångt ifrån mig.
Några kanske såg det jag la in och skrev om på facebook för några veckor sedan? Vi har hemska spindlar som är stora och feta som faaaan som bor i vårat hur nu när det är lite kallare. Och så var det en kväll när jag just skulle gå och lägga mig. Jag hade håret uppsatt i en boll och så kände jag hur lite hår ramlade ner på nacken så jag viftade bort det bara. Sen kände jag hur det inte alls bar hår, eftersom att det rörde sig och kröp o greja. Fattade att det var en spindel åh fyfaaaaan vilken panik!!!!! Får rysningar av att tänka på det! Kunde fan inte sova den natten eller något ååååååhhhh det var verkligen det hemskaste jag varit med om. Jag fick bort den till slut om någon undrade hehe, och den var inte liten heller :(

En sån spindel satt i min nacke, fyfaaaaaaaaan!

Gjort om lite i designen

Har gjort om lite grann som ni ser, blev trött på att allt var så tråkigt (vilket det fortfarande är)
Jag vill komma mer roliga bilder och lite annat men kan inte komma på något som passar in så får väl fundera på den saken. Har bland annat hjälpt Linn lite med hennes design också så nu är jag helt slut och orkar inte tänka eller någonting. Kan väl kanske bero på att klockan är kvart i 4 på natten... Men men jag är inte så trött än så får se om jag hittar något mer att lägga till i designen.

Gör ett litet testinlägg...

Hej på er! Detta är ett litet test inlägg för jag ändrar lite i designen och det tidigare inlägget passade inte in när jag skulle mixtra och hålla på, så därför skriver jag lite onödigt lång och meningslös text här. Blablabla vi hörs imorn! :)

BLIR SÅ JÄVLA SUR


Vad är den där jävla bloggshoppen och varför har blogg.se kommit med den goa idén? Så jävla dåligt, vill ha bort det. Är trött på allt som jag med blogg.se att göra men jag vill heller inte ge mig in på devote eller något liknande. Det vill jag verkligen inte. Men nu funkar plötsligt inte allt med designen heller, man kan inte ändra och göra som man vill?!

Detta var inget jag ville ha just nu, vill bara ändra om i allt och ha en ny design och jag vill ha allt nytt nytt nytt och jag vill att bloggshoppen ska bort bort bort.

Dag 21 - 5 viktigaste

Fan!!! Hann inte idag heller, nu är det ju egentligen den 22 december. Jag vill bara HA HA HA massa grejer nu ska berätta om det sen men först: 5 viktigaste sakerna i mitt liv.

Min dator och min mobil. Hehe låter väl lite sådär att ta det som första valet, eller? Jag tycker nog det i alla fall men måste faktiskt skriva det, för det är viktigt för mig. Tänk er liksom att vi spolar tillbaka tiden till gammelfarfars tid eller nåt och så vaknar man en lördagmorgon och vill hitta på något, skit lätt att bara skicka ett sms och ba ska vi ses? va händer ikväll? men ist ska man då behöva typ gå hem till alla sina vänner? Dont sounds so good to me. Så jag lever gärna i 2000-talet och har med min mobil och dator i princip vart jag än går?

Min familj och mina vänner. Of course, ingen tvekan. Jag är verkligen inte den personen som skulle rent ut sagt avlida en hel vecka i en stuga i lappland med bara min familj. Jag tycker om att umgås med min familj och ibland känner jag verkligen att jag väljer bort den där roliga festen på lördag och kollar på någon gå film med lite tacos och chips tillsammans med min underbara familj och mina syskon som är dom underbaraste någonsin! Men självklart blir jag ju lite angry och dödstrött på morsans tjat och vill bara hemifrån och vara med mina vänner som verkligen är dom bästa som finns! Har det senaste fått se så speciella sidor av folk jag har omkring mig och har lärt mig vilka ja verkligen behöver och vilka som jag klarar mig fint utan ;) Men det är skönt att kunna välja mellan familjekvällar och goa dagar med vännerna!

Utséendet. Nej men seriöst så är det ju inte alls viktigt men om jag ska välja 5 grejer som verkligen kommer ifrån mig, ifrån den jag är och som säger lite vem jag är så måste jag nog ändå skriva utséendet. För jag kan inte gå ut i fett hår som är lite halvlockigt och liksom format sig efter huvudet, eller helt fett ansikte med några finnar och sånt. Kan heller inte gå ut i ett par byxor som verkligen är alldeles för vida där nere eller i en tröja som luktar lite svett. Förut så brydde jag mig inte så mycket om hugienen på det sättet, behövde inte duscha varje dag. Men nu har jag alltid med mig typ 3 deodoranter och 5 parfymer i min väska som jag sprutar på mig 10 ggr om dagen, haha fråga någon bara! Tar gärna en dusch så fort jag kommit hem och även en till på kvällen. MEN jag kan verkligen inte tvätta håret mer än varannan dag, helst var tredje. Annars blir det  fetare och fetare för varje dag som går även om jag tvättar det och det blir slitet och allt. Så nej, jag tvättar inte håret varje dag, använder torrshampoo.

Vardagliga rutiner. Jag kan inte säga att jag har mina dagliga rutiner som jag alltid följer men jag har ett litet schema som jag vill följa kan man säga. Jag vill gärna gå upp rätt tidigt ändå, ta en dusch, ha ganska lång tid på mig att göra iordning mig. Jag vill äta bra mat varje dag, kanske en fika då och då men inget annat på vardagarna. Sen vill jag även ha någon timme då jag tränar. Antingen en fotbollsträning, gymma eller bara en promenad, kortfattat vill jag röra på mig varje dag. Sen vill jag även ha den där lugna stunden för mig själv då jag tar på mig min leopardsidenmorgonrock (!?) och bäddar ner mig i sängen och kollar på film, helt ensam.

Min framtid. Man kan ju undra lite hur jag tänker här. Men jag menar rent ut sagt att jag vill ha en framtid, en bra en också! ;) Så nästa termin ska jag verkligen satsa på skolan. Har jag ett prov, då är det liksom ingen fråga om saken, då ska jag plugga tills allt sitter. Man får göra det till en mysig och bra grej, inte stressa upp sig för att man inte bara har ett prov, utan fyra plus 77 inlämningar. Bättre att sikta in sig på det viktigaste och ta en sak i taget så får man till slut allt gjort endå. Kanske ta en sväng förbi affären och köpa lite gott som man kan ha när man pluggar. Men mina slutbetyg i åttan ska verkligen bli bra har jag bestämt mig för. Nians ska bli ännu bättre och jag ska ta mig till en bra gymnasium. Men jag ska inte plugga ihjäl mig, lite fritid ska man ha ;) Även om kanske inte mamma tänker så "skolan före allt" blablabla. Jag tror nog inte att jag kommer hamna upp som nån busschaufför eller va tror ni? Haha nä, precis.

Dag 20 - Den här månaden

Den här månaden har varit händelserik. Kan berätta om hela december, om vad som har varit och om vad som ska hända.
Hahah jättefula bilder på mig och Hanna från 1 december. Är generös och bjuder som fan haha.
Den 2 december kom Linn till mig så lekte vi lite med mammas systemkamera hehe.
Den 8 december klippte jag och färgade utväxten. Över har ni för och efter bilder!
I skolan med hanna på lucia, den 13 december!
Sen har jag inte så mycket mer bilder, mest bilder ni redan sett, sen åkte jag ju till Dublin och nu sitter jag här och har inte speciellt att dela med mig av. Hörs sen!

Vart finns den att köpa?

Jag hade fake klockan som är till höger som jag köpte i bulgarien för typ 10 svenska kronor haha. Men den gick såklart sönder och nu vill jag ha en ny, någon som vet vart man kan köpa dessa klockor eller liknande?

Bildbomb - Dublin

Ska nog lägga in lite bilder från Dublin ändå! Även fast det inte blev så roliga bilder..
Ska berätta lite om staden också, som i sig själv var väldigt annorlunda men ändå som vilken storstad som helst.
På dom flesta shoppinggatorna fanns några småbutiker och några varuhus med fler butiker i. Men bortsett från det fanns det många jättestora varuhus som hade allt från kläder, smink, väskor, skor till hudvårdsprodukter och smink. Sen hade dom även sina egna NK eller vad man ska kalla det, Brown Thomas och Arnotts. Läste på många sidor att det var ganska dålig shopping. Men jag tyckte det var as bra, det fanns 2 bra shopping gator och det var Henry Street och Grafton street. Sen fanns även en butik som hette Pennys som hade i princip allt och var hur stort som helst. Där var allting väldigt billigt också så jag gick inte med mindre än 6 plagg til provhytten varje gång haha! Sen fanns det massa shoppingcentrar som låg intryckt på någon gata. Jervis blev min favorit med butiker såsom New Look, River Island, Vero Moda, Forever 21, Zara, Top Shop osv River Island blev en favoritbutik önskar sååå att den fanns i Göteborg, för det gör den inte va?

Man fattade inte alls vad dom sa! Verkligen ingenting, det är som om någon som lärt sig svenska skulle prata med någon skåning eller nåt. Det ska ju ändå vara engelska men det kan man lugnt säga att det inte vad. Måste berätta om handfaten också hahahah, det var liksom inte en kran och så vrider man till varmt eller kallt utan det var en kram med kokande varmt vatten och en med iskall så det var jävligt svårt att tvätta bort sminket haha! Men kortfattat är verkligen Dublin något helt eget. Allt folk var äkta roffar, luktade illa och var smutsiga. Det fanns inte en enda som inte rökte. Vem som helst kunde sätta sig på gatan och tigga pengar med en starbucksmugg som dom nyss druckit upp sitt kaffe i och sitta där på marken med en Arnotts påse och tro sig vara lite fattiga. Ändå verkade dom ha rätt mycket pengar haha..

O'connell street. Mittpunkten och största gatan, väldigt lik avenyn. Där ser ni även bussarna som var dubbeldeckare. Och kolla bara på det där bruna huset, hur gammalt och unket som helst haha.

Henry Street. Gooo shopping, allt fanns typ på den vägen!

Butlers Chocolate Café var typ ett lite café där dom sålde världens godaste varm choklad med marshmallows i. Det fanns även med oreo kakor och kaffe smak osv och så sålde dom även sina egna chokladkakor.

Hard Rock Café på the temple bar som var en gata med bara massa Pubar och sånt, proppfullt på kvällen och typ 1000 människor.

Ett roffigt litet Starbucks inklämt på en gata. Jeevligt gott kaffe hade dom iaf!

Bästa shoppingcentret!

Najs najs najs najs

Okej, nog var det varmare i Dublin, det fanns ingen snö och så. Men det var fortfarande KALLT och MINUSGRADER så inte fan går man klädd såhär då? Joooo tydligen gör man det i Dublin. Folk gick runt i små halvöppna tjocktröjor med uppdragna ärmar medans jag hade halsduk, vantar, dunjacka och mössa och  frös ihjäl?!

Inte ens en normal Fanta gick jag tag i, för ska inte klisterlappen runt vara grön?

Dag 16 17 18 & 19.

Dag 16 - Min skola
Jag gick på skola i nollan både i Gävle och Göteborg sen började jag ettan på lillebyskolan. Då bodde jag alldeles intill men sedan flyttade vi och nu bor jag ungefär vid Skutehagen i Amhult. När vi började sexan skulle vi ju flyttas till Trulse men jag fick förfrågan att börja på Nordlycke eller något annat eftersom att det var närmare. Men jag valde att gå på Trulse och det ångrar jag inte. Hela sexan var typ roligaste läsåret någonsin! Det var nog kul främst för att det var en ny skola och plötligt var man liksom yngst när man varit störst i ett helt år. Jag började i en ny klass och lärde känna massa nya osv. Sen tröttnade jag på att åka 40 min till skolan varje dag så jag valde att byta till Torslanda. Har kommit in rätt bra nu och så tycker jag, ångrar inte alls att jag bytte för det är mycket bättre på Torslanda. Goare folk, det ligger mer centralt och så såklart datorn, haha! Folk tror att jag bara bytte för datorns skull men jag var inte ens säker på att jag skulle få en när jag bytte ;)

Dag 17 - Betydelsefulla låtar

Petter – Längesen
Nelly – Just A Dream - Main
Demarco – Standing Soldier
Secondhand Serenade – Your Call
Daughtry – Call Your Name
Milow – Out Of My Hands
The Fray – You Found Me
Ken Ring – Ber en bön
Eamon – Fuck It (I Don't Want You Back)

Dag 18 - 5 saker jag ser fram emot
1. Julafton
2. Ett nytt år, en ny start
3. När skolan börjar igen och allt blir normalt (konstigt nog...)
4. Min födelsedag
5. Sommaren

Dag 19 - Detta ångrar jag
Jag måste faktiskt säga att det är inte mycket jag ångrar. Jag har lärt mig att allt jag har gjort under mitt liv har gjort mig till den jag är idag. Jag vet ju inte, om jag kanske hade låtit bli att säga minsta lilla så hade jag kanske inte varit den jag är eller känt dom jag känner idag eller haft den relationen jag har med folk idag. Klart att jag nu för tillfället vill ha vissa saker ogjorda som hade gjort allting mycket lättare, men jag tror att det ordnar sig till sist ändå på ett bra sätt. Det finns liksom en mening med allt. Om jag till exempel blir ovän med någon så tror jag att det finns en mening med det. Om det löser sig kanske vi plötsligt fått en bättre relation, eller om det inte löser sig kanske vi inte var så bra för varan ändå. Jag har på senare tid i alla fall lärt mig vilka som är viktiga och betydelsefulla för mig. Sen har jag även lärt mig att jag kan leva utan vissa, som tidigare stått mig väldigt nära. Och jag tror inte att det är något man lär sig att leva med, det bara är som det är. Antingen är man bra för varan eller också inte.

22.34 - 23.34

Det är ju lika olika tid har jag kommit på! Så jag har alltså tjänat in en timma nu hehe. Klockan är alltså 22.34 här nu och jag är dödstrött eftersom att den egentligen är halv 12 typ. Tar med kameran ut imorn och visar er lite! Puss så länge för nu ska jag faktiskt sova.

CIAO

Nu drar jag till flyget, hörs i Dublin. Ciao!

Dag 15 – Mina drömmar

Aa vad drömmer jag om egentligen? Samma som alla andra tjejer såklart, att bli rik och bo i en lyxvilla i hollywood och vara kändis och rik. Men mest av allt vill jag vara rik och känd. Kan inte förklara varför eller på vilket sätt jag vill bara vara som Paris Hilton typ. Hon är ju känd och rik utan någon värst begåvning. Att veta att man har i princip alla pengar i världen som man kan spendera hur man vill. Köpa dom dyraste och finaste kläderna och åka på dom bästa resorna och bo i det finaste huset. Och tänk att vara känd? Folk ser en på stan och liksom tittar på en eller kommer fram och frågar ba åhh är det Jennifer?!
Haha låter ju antagligen skitlöjligt men det är ju så haha!
Så det där är ju jag en vacker dag får vi väl hoppas. Och så bor jag i det där fina huset hehe.

Imorgon bär det av till Dublin!

Måste berätta att jag vet verkligen ingenting om dumblin! Vet inget som finns att titta på, inget som finns att göra. Har sökt lite på shopping och sånt. Vissa säger att det är en jättebra shoppingstad, inte så mycket folk, inte så stort. Andra säger att det är en dålig shoppingstad just för att det inte är så stort och så. Men det blir nog kul ändå. Det är inte så kallt där heller vilket jag är glad för!

Ska i alla fall dit med min pappa i Gävle och Sanna. Kameran och datorn är med så får väl hoppas att det finns internet på hotellet.

Tågproblem..

tial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: transparent; color: #222222; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; padding: 0px; margin: 0px; border: 0px initial initial;">anna om Dag 13 - Den här veckan:
fattar verkligen inte hur du vågar åka tåg på vintern! ;o
Gillar verkligen annas kommentar haha! Jag ska ju till Gävle idag för er som inte visste, och då åker jag tåg. Det gör jag alltid när jag ska till Gävle.

Kan berätta om en gång förra vintern när jag åkte hem från Gävle efter sportlovet tror jag det var. Mitt tåg skulle gå runt klockan 9 från Gävle, men då blev det något fel på dörrarna så jag fick stå ute i 20 minusgrader och snöstorm och vänta i 40 min, och vi kunde inte gå in för om tåget skulle komma då skulle vi inte hinna tillbaka.
Eftersom att tåget var försenat var det ju självklart att jag skulle missa mitt tåg som jag skulle byta till i Örebro. Ist för att resan mellan Gävle och Örebro skulle ta 3 timmar tog den runt 4 och en halv timme. Sen fick jag vänta på nästa tåg i Örebro i först 45 min, sedan ändrades tiden till en kvart till, en halvtimme till, yttligare en kvart till och så höll det på så... Till slut satt jag i Örebro när jag hade min normala ankomsttid till Göteborg bara typ 10 minuter framför. Tänkte att jag skulle vara hemma runt 17 istället för 13.
Men så blev det inte... Jag kom till Kumla så stannade tåget. Vi stod stilla i typ en halvtimme innan jag började undra vad fan som hade hänt.. Men det blev såklart värre. Jag hade ju ingen sittplats på det tåget och den obokade vagnen hade ingen el så det var iskallt och mörkt i hela vagnen. Efter någon timme var det tomt i hela min vagn och jag gick ut och satte mig vid bistron ist. Då fick vi höra att väntetiden kunde vara mellan 5 minuter till och upp till 5 timmar. Men det var värre än så, för vi stod stilla i NIO timmar. Då stod vi på en perrong så man kunde å ut till resturanger och sånt om man ville. Men sen började det rulla lite och vi fick stanna mitt på en jävla åker där vi stod stilla i 4 timmar. Jag stod alltså stilla i 13 timmar sammanlagt + 2 timmars väntetid på statonen inför tåget. Kom fram rund 5-6 på morgonen ist för 13.00.... 23 timmars resa...
Kul? Nae.
Så hoppas fan inte det händer igen! Men ska inte byta tåg idag och det är verken snöstorm eller 25 minus ute så et ska nog gå bra ;)

Dag 14 - Bloggar jag följer

Ska skriva om vilka bloggar jag följer. Jag vissa bloggar jag måste läsa varje dag. Det är dessa:

www.nattstad.se/babysenorita
www.isabelles.nu
www.dessies.se
www.kissies.se
www.kenzas.se
www.erikaskyttaee.blogg.se
www.eplusl.blogg.se
www.josefinlarsen.blogg.se

Sen har jag ju andra bloggar jag läser när jag väl har tid såsom:

www.nattstad.se/blondina_
www.youfoundit.blogg.se
www.hannlandin.blogg.se
www.kanal5.se/andreaswijk
www.elinlarsson.webblogg.se
www.emilytollans.blogg.se
www.viktorfrisk.com

Kan faktiskt inte komma på fler... Har ärligt ingen vidare lust att blogga. Fryser som fan och ligger i min säng och slappar, vilket jag egentligen inte har tid med. Ska packa klart alla mina väskor, laddare och massa annat. Sen ska jag fixa en blogg och lite annat hit och dit. Har ingen lust för något vill bara krypa ner under täcket och lägga mig t i d i g t.

Today.


Dagens Jennifer. Nya mössan jag köpte för några dagar sedan, och så testade jag röda läppar.... Vet inte riktigt om jag gillar det än.

Packar för fullt här hemma


Slänger in 2 bilder till från idag! Tänkte också berätta att jag packar för fullt! Har extremt mycket att göra.. Tvättar som ett jevla freak och ska ta fram grejer hit och dit ja orkar inteeeeee! Kan inte någon bara göra allt åt mig?! Imorn börjar jag sent och slutar tidigt så det är chill, ska nog hem efter skolan och packa lite till, sen kanske träffa P en lite sund, sedan direkt till torslanda och lämna in pengarna inför branäsresan och så hem så ska mamma hinna sätta fransar plus att ja ska hinna packa klart allting. Dvs packning inför 3 veckor.. Tror ni ja klarar det? Eh nae.

Dag 13 - Den här veckan


It's like a battlefield


Dag 12 - I min handväska

Dessa grejer är ett måste att ha i min handväska. Det är rätt mycket och jag har ju med mig datan varje dag och vill egentligen ha laddare med varje dag men då blir det på tok för tungt och mycket att bära på.. Så packar ur det jag inte tror jag behöver men VARJE dag behöver jag i princip allt på bilden under:

I min handväska:
Sminkväska
Olika parfymer + deo
Tamponger + vertabletter
Kam + snodd + diadem
Plånbok
Busskort
Penna & sudd (!?)
Småpengar
Mobil, kamera ibland
Tuggummi (ofta lite godis också eheee)
Hemmanyckel + skåpsnyckel
Smycken (!?)
Hörlurar
Handskar

Packa upp för att packa ner igen..?

"Home sweet home." Är äntligen hemma nu! Verkar inte ha missat något under helgen här hemma iaf, har mest läst på facebook hur seg helgen har varit haha. Det blev en seg resa hem, hela dagen har varit seg faktiskt så det är skönt att vara hemma och ligga i sen egna säng.

Ska snabbt packa upp min lilla väska jag hade med mig för att börja skriva en lista på vad jag ska packa imorn. Ska ju packa för tre veckor?! Hur ska jag få plats är ju frågan. Allt i min garderob ska med! Fast nää, hoppas jag kommer få lite grejer i jul, eller presentkort och pengar så jag kan köpa mig lite nytt. Har gått och blivit something like a klädfreak? Vill bara ha & ha och tycker att jag har massa gamla kläder. Kan t ex inte komma på vad jag ska ha på mig imorn och det känns H E M S K T.

Letade igenom min gamla dator som jag sa att jag skulle göra! Hahaha fick mig änna några skratt där. Det var verkligen bilder sen 2005?! Bara vääääntar på att få dela med mig av en del på facebook, ska bli kul och se vad alla säger hahah! Men jag hinner nog inte göra det innan jag åker, utan får bli när jag kommer hem. Om 3 veckor... :(

Livet ät fan på topp just nu ändå! Jävligt stressigt men ändå så mycket att se fram emot. Gillar inte riktigt när man precis haft lov typ och är tillbaka i skolan och har 9 lååånga veckor utan studiedagar eller lov framför sig. Inga roliga högtider eller födelsedagar eller någonting. Det är ju verkligen hemkst! Men det var inte längesen jag tänkte så och nu har jag plötsligt bara 3 skoldagar kvar, jag ska till dublin på torsdag, det är julafton om 12 dagar och så ska jag ju till sälen nyår som också är snart så ska lägga upp mitt lilla schema om vad som händer i veckan imorgon. Har som sagt en del att fixa
Men somehow after all, det löser sig ;)

Everything comes naturally.


Dag 11 - Mina syskon

Ska berätta min mina syskon idag. Jag hade ju länge varit ända barnet i 2 familjer. Jag skickades ensam fram och tillbaka som ett litet paket mellan Gävle och Göteborg var tredje vecka. Rätt jobbigt... Men så snart jag började ettan åkte jag bara till min pappa på loven och bodde hos min mamma annars. Och så snart som jag fyllt 9 fick jag reda på att jag skulle få 2 syskon i Gävle. Tvillingar, 2 pojkar. Var ju hur kul som helst för jag ville verkligen ha syskon. Ludvig och Victor blev det. Märkte nu att jag inte hade någon bild på dom :(

När jag blev 10 år och några månader berättade mamma att jag skulle få syskon i Göteborg med. Men inte ett, utan 2. Tvillingar det med! Det är väldigt komiskt och inte alls vanligt, hur ovanligt som helst helt enkelt. Så jag är väldigt van med småbarn haha! Då tyckte jag det var jättekul. Det blev en Tim och Tilde.

Alla mina syskon är världens goaste på sina olika sätt. Men så klart även jobbiga. Tänker flera gånger att jag skulle vilja vara ensamt barn igen, men om jag tänker efter så har jag blivit den jag är idag tack vare alla mina syskon!
Det blev en bild på min lillebror Tim här i Göteborg

Uppdate från Örebro!

"Litter i soffan och chillar på livet"
Haha nej, men idag har vi inte gjort så mycket, var och kollade lite i affärer och sånt förut sen åkte vi hem och kollade på Shrek allihopa. Är hos min moster som bor här i Örebro med min familj! Nu ska jag ta mig en snabb powernap innan det blir mat, samt byta om till mjukiskläder och bara ta det lugnt. Ikväll ska jag försöka starta min gamla stationära dator med bilder sen jag gick i trean haha. Vi hörs då, puss J ♥

Måste inskaffas:

Måste inskaffa mig ett sims 3. Snackade om det i julas att det är så mysigt en kall vinterdag att spela sims 3 i flera timmar och bara sysselsätta sig med det. Man blir ju helt fast när man väl börjat!? Sen ska jag köpa alla tillbehörspel såsom drömjobb och design och alla dom där. Åhhhhh måste ha blir ju supersugen nu! Kollade på det idag och tänkte köpa det men ska önska mig det ist. Såååå värt att köpa alla spel för egna pengar om jag inte får det haha!

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Haha kan faktiskt inte visa vad jag hade på mig idag för det var hemskt, såg ut som en gammal tant. Menmen, nu sitter jag i bilden i mjukiskläder iaf. Men jag gjorde mig en önskeoutfit istället, en bild med kläder som jag vill ha på mig istället för kläder jag har på mig idag haha.
Kan även passa på att berätta att igår i förrgår i stan köpte jag byxorna & ringen på bilden.

2 goa låtar:




Dag 09 - En ny och en gammal bild på mig

Det blev 2 kapitel efter varan idag. Valde en gammal bild på mig från ett julbord 2007. Den andra bilden är tagen imorse. Hahahahah det är sjukt vad man förändras. Det är min naturliga hårfärg på bilden förresten! Konstigt nog har jag exakt samma längd på håret på dom båda bilderna. Skulle valt en bild med mitt långa hår istället.

Dag 08 - Mitt bästa minne

Vet inte riktigt vad jag ska välja vad minne så fick bli sommaren när jag var i Tylösand och Danmark med Fanny och hennes familj. Det var några år sedan nu men fortfarande så himla kul! Åhhhh ni ser ju hur brun o grejer jag va :( Ge mig sommar!

Gårdagen - Onsdag

Kan berätta lite om gårdagen, vilket var en väldigt mysig dag. Linn följde med mig till stan efter skolan. Vi gick direkt till frisören så jag fick klippa mig. När jag var klar var det mammas tur så vi tog en tur på stan tills hon var klar. Vi var på jakt efter haremsbyxorna från lindex så ringde linn till backaplan och hittade dom så blev skitförbannad haha! För dom var slut över allt annars! Men till slut hittade jag till mig med. På bikbok så jag köpte dom och en till tröja som jag kan visa sen. Man ser tröjan och svagt byxorna på inlägget under. Sen gick vi till Pizza Hut vid 8 någon gång och åt middag.

Idag ska jag med Linn till stan och köpa hennes byxor och ta en fika eller något. Puss!
Linn på pizza hut och jag precis efter klippningen!

Resultatet efter frisören!

Man ser ingen stor skillnad med slingningen på bilden va? Man ser fortfarande utväxten om man tar med blixt med kameran men den är faktiskt borta! Och så har mitt hår fått en jämnare färg. Jag klippte även upp det lite och klippte snedlugg. Är jättenöjd faktiskt. Blir hur bra som helst när jag får löshår sen! Inte världens bästa bilder riktigt, hade lite bråttom igår och det var så mörkt och jag hatar att ta bilder med blixt! Menmen, kan visa någon gång med bättre bild!

Parfymer

Måste tipsa om dessa 3 parfymer, vill verkligen ha dom alla 3 just nu! Får massa gamla minnen av dom osv måste ha alla!
1. Alyssa Ashley - Vanilla Den luktar verkligen vanilj. Den är sjukt billig också så det är en sån parfym man kan
spraya på sig hela tiden som alltid ligger i väskan typ. Men den luktar bara så gott!

2. Britney Spears - Belive
Alla har dom där runda som luktar så himla sött. Denna har inte så många och den luktar verkligen sååååå himla goooott!

3. Naomi Campbell - Cat deluxe
Letade som en galning på nätet vad den hette?! Har alltid tyckt den luktat gott men inte så man vill köpa den men nu har jag sprayat på mig den varje gång jag sett den och verkligen fastnat för lukten. Måste ha den!

Dagens jag ♥

Såhär ser jag ut idag. Inget smink + att ja lånas hannas mjukisdräkt också mitt spetslinne till det, slappt men ändå snyggt. Ska in till stan och kolla på harembyxorna från lindex! Linn hade testat dom och dom var perfekta! Sen ska jag göra en till sak klockan 4. Vad tror ni det kan varaaaaa?

Nu slutar jag franskan iaf så måste dra mig! Puss ♥

Dag 07 - Min bästa vän

Hann inte uppdatera igår så jag får skriva om 2 kapitel idag istället.
Jag kan inte peka ut just en person som min bästa vän. För jag har så många vänner och det varierar vilka jag umgås med mycket just för tillfället. Men jag har ju några vänner jag hållit mig fast vid ett långt tag och som jag fortfarande umgås med. En av dom är ju Linn, även Fanny. Men jag har ju många andra såsom Nathalie, Sandra och Hanna som jag lärt känna mer nu när ja börjat på Torslanda. Har inte med min hårddisk med alla bilder på till skolan och mina gamla album på facebook hade ju försvunnit så jag har inte så mycket bilder på alla mina vänner men jag försökte skramla ihop lite bilder:
GOA VAAA?

Svar på kommentarer

Tänkte svara på lite kommentarer jag fått under den senaste månden:

Anonym
om Nästa köp...?:
Åh gud vad snygga! Vart har du hittat dem?! (kilklackarna)
Svar: Dom kommer ifrån Scorett!

julia om Hörs efter bion!:
Har du färgat dina ögonbryn? 
Snyyyggt! :)
Svar: Nejnej haha, jag hade målat dom, vääääldigt fult just den dagen, vet inte vad jag tänkte med.

ida
om The acts of forgiveness and love:
Vart har du köpt ditt linne? <3 (linnet med spetsvoulanger)
Svar: Det har jag faktiskt gjort i slöjden, kan visa det nån gång!

Anonym
om Hörs efter bion!:
har du några syskon? (:
Svar: Ja, tre småbröder och en lillasyster.

Linn Olsson ([email protected]) om INSPIRATION:
Åh vart kommer Harem byxorna ifrån Jensisen? Puss
Svar: Hihi byxorna kommer ifrån Lindex, ska kolla på dom imorn faktiskt!

Amanda ([email protected])
om R.I.P MIN MOBIL?!:
har du fått din mac än? :)
Svar: Japp! Det är många som frågar och jag fick faktiskt den första veckan. (Vi får en egen dator på min skola jag går på för er som inte visste)

elin
om Önskelista 2010:
vart kan man köpa juicy mjukis dressar någonstans? :)
Svar: Jag brukar kolla antingen på deras hemsida eller på Raglady finns det många också.

natasha om Önskelista 2010:
vart kan man köpa vanilla parfymen & vad kostar den ? :)
Svar: Den är inte dyr haha! Var kan den kosta... 250 för den lite större flaskan? Den finns på Åhlens i alla fall!

Dag 06 – Min dag

Idag är det den sjätte december. Börjar närma sig lucia, bara en vecka kvar! I dagens kapitel ska jag berätta om min dag. Inte världens bästa kategori för idag har jag verkligen inte gjort något intressant eller roligt..
_______________________________________________________________________________________________________________

However, jag vaknade som en död fisk och satte på mig kläderna som låg närmast sängen haha! Gick ut och åt frukost och gick tillbaka till sängen och somnade en stund till.

Efter någon halvtimma vaknade jag och märkte att jag bara hade 10 min på mig innan jag skulle gå. Men det va ingen fara. Det tog nästan en halvtimme till skolan i denna snön! Det var inte direkt plogat på trottoaren där jag gick heller så man sjunker liksom ner och bakåt för varje fotsteg men tar. Skolan var inte direkt rolig heller, långa och tråkiga lektioner hela dagen, äkta måndag! Slutade klockan fyra också, senaste dagen. Vi bakade faktiskt kanelbullar så det var ju okej. 

Direkt efter skolan gick jag och mötte upp Ester, Erika och Linn så gick vi till konfan. Hinner inte ens hem emellan för jag slutar ju fyra som jag skrev och konfan börjar fyra så det blir en fullspäckad dag.
Efter konfan gick jag Linn och Ester och tog en pommestallrik på gatuköket. Äkta blaffs. Sen skulle Ester och köra spinning och lite annat på New Body så jag följde med. Men när jag väl var där fick jag reda på att jag inte fick vara med för att jag inte hade skor.

Så aa, kortfattat har ingenting gått som jag velat idag. Ska gå och lägga mig nu, så jag slipper vakna som en död fisk imorn igen. Men det lär ju inte hända, börjar tio! Puss ♥

Take me somewhere..

Så mysigt med vinter, bara några veckor till jul. Nu är det ju verkligen äkta vinter ute! Men kan inte låta bli att tänka på sommaren och värmen. När man är brun och har solblekt hår, kommer hem från stranden och fortfarande luktar cocosolja, känner att allt saltvatten sitter kvar på huden, kinderna är solbrända och röda och det sitter fortfarande kvar sand på fötterna. Finns fan inget underbarare än sommaren! Så just nu vill jag bara att någon tar mig utomlands till sommar och värme.

Grenade - Bruno Mars

Easy come easy go that's just how you live
Oh take take take it all but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open, why were they open?
Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash yes you did
To give me all your love is all I ever asked cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on the blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
See I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes I would die for ya baby, but you won't do the same..


Dag 04 - Vad är kärlek? ♥

♥ ♥ 
Aa, vad är kärlek för mig egentligen. Jag är inte den personen som är jätte framåt när det gäller förhållanden. Har haft 2 som har varit seriösa och inget av dom höll längre än en månad. Det var även typ 2 år emellan dom båda förhållandena. Jag har ingen ljuvlig blick på kärleken för tillfället eftersom mitt senare förhållande tog slut typ i förrgår. Det kom från ingenstans också och var ingen rolig upplevelse direkt, tänker fortfarande på det mycket men nu är det dags att gå vidare! 

Men bara för att jag inte haft så många förhållanden betyder det inte att jag inte lätt blir kär. För det blir jag, verkligen haha! Jag är bara inte den bästa på att våga säga det ;)
Det är nog världens bästa att vara kär, och ännu bättre när jag märker att personen man har så starka känslor för tycker om en tillbaka. Man har verkligen fjärilar i magen! Dom bor där inne och bara väntar på att få flyga runt så det pirrar i hela kroppen. Samtidigt som det kan göra så jävla ont..

Jag kan bara tänka tillbaka på vissa stunder tidigare, samtidigt som jag lyssnar på en sorglig låt eller något, så kan jag börja gråta från ingenstans. Det är så himla skönt men samtidigt jobbigt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Mitt hjärta säger att jag inte vill prata mer om det, men samtidigt säger mitt huvud att jag ska göra tvärt emot för att komma över vad som hänt.

Men kortfattat är kärlek underbart, men ändå sä oerhört jävla jobbigt.

♥ ♥ 

Önskeoutifit


Andra advent.

Det är ju trots allt andra advent idag! Jag vaknade vid 9 och tog en frukost med mamma som jag skrev. Sen gick vi ut och skottade våran långa uppfart. Det har ju kommit hur mycket snö som helst!

Kan berätta lite om gårdagen. Jag åkte ju hem eftersom det var så kallt, så kom Hanna, Andreas, Elin och Fredrik hit och så chillade vi  bara. Betydligt roligare än att bara sitta hemma ensam. Fanny och Nathalie kom på besök också men dom drog rätt tidigt. Hanna och dom gick vid halv 12 ungefär, så kollade jag klart på en film som gick på TV innan jag gick och la mig.
Nu sitter jag och väntar på att Mamma och Sandra ska komma hem med mat, färdig kyckling och potatis sallad!
Världens godaste!? Så ska vi göra lite morötter och dipp efter maten och göra detta till en go och mysig andra advent. Hörs senare med dagens kapitel som handlar om kärlek, inte va jag har lust att prata om för tillfället haha. Puss! ♥

Frukost-/mellanmålstips


Måste tipsa om världens godaste frukost; honung i botten och vaniljyoghurt med k-special på och te till det. Godaste någonsin! Man blir verkan för mätt eller att man fortfarande är hungrig. Jag och mamma tog en adventsfrukost tillsammans när vi hade vaknat. Då var vi ju fortfarande ensamma men nu är det fullt hus igen!

Dag 04 - Det här åt jag idag

Jag kom hem för en stund sen, varit ute lite. Hur ovärt som helst, bara kallt och jobbigt. Var hungrig som ett jävla freak också så det passar ju perfekt med dagens inlägg. Är ensam hemma idag också! Så passade på att göra min favosnabbmat som jag älskar att göra när jag kommer hem från skolan. Nämligen Findus kyckling med röd curry. Det är så jävla gott, finns inget godare när man är hungrig. Fanny och Nathalie kanske kommer sen också med lite gottigt, annars ska jag gotta mig hemma ensam och bara ta det lungt. Så vidare ingen messar och ber mig komma ut eller något. Puss på er! ♥
När jag lagade mat haha. Findus kyckling med röd curry, testa den!

No matter what you're always number one

Så här ser jag ut idag. Inte vackrare än att klänningen är från Ullared och halsbandet från Missäy. Till det har jag en svart kavaj och svarta leggings. Har äntligen lyckats få ordning på facebook en aning nu, 10 vänner haha! Nu ska jag messa Julia igen och kolla vart hon håller hus, sen ska jag träffa Hanna. Hoppas på en bra lördagskväll! ♥

Min facebook blev inaktiverad?

Loggade in på datan och vad är det första man ser? "Din facebook har blivit inaktiverad" Så fick sätta mig och göra en ny och lägga till alla vänner igen. Alla bilder, album och taggar är borta. Jippi säger jag ju bara. Fyfan för den som anmälde, så jävla onödigt seriöst. Jaja jag är redan uppe i 150 vänner!
Hahahaha ska skriva en till sak förresten, många har frågat frågar så som "varför tog du bort mig på facebook och la till mig igen, jätte moget?" eller "varför tog du bort mig på facebook för att du var sur och sen la till mig igen?" Nu vet ni haha, nån jävel anmälde men inget mer med det för jag skapade ju bara en ny eller hur? Så grattis till dig som slösade bort några sekunder på mig heeelt i onödan ;)

Jag & Linn, 1 år sedan

Haha detta vad typ 1 år sedan nu! Hittade dom på youtube, äkta roffar va vi ju? Haha jaja kul ändå, det var ju ändå ett år sedan:


Dag 03 - Mina föräldrar

Dag nummer 3 idag då, alltså den trejde december. Ska berätta lite om mina föräldrar, det blir kortfattat orkar inte skriva så mycket.

Mina föräldrar är skilda. Dom separerade när jag var typ 1 år så har inga minnen med dom tillsammans. Sedan dess har jag bott här i göteborg med min mamma och i gävle med min pappa. Min mamma är ju gift med Fredrik och jag har 2 småsyskon här, Tim och Tilde som är 5 år. I gävla är min pappa gift med Sanna och jag har två syskon där med, Ludig och Viktor. Vet inte riktigt vad jag kan berätta mer.. Alla är ganska så unga ändå eftersom jag inte har några storasyskon och det är jag ganska glad över haha. Kanske redan berättat att min mamma jobbar mycket med hår och smink vilket är jätteroligt för mig som också gillar det. Hon har gått en smink och hår utbildning så hon har massa smink och produkter hemma som hon kan göra iordning mig med haha!

Min familj här i Göteborg, har tyvärr ingen bild på min familj i Gävle...

Dag 02 - 10 faktan

Har försökt mig på att skriva dessa 10 faktan den klockan 11 imorse. Har inte gått så bra haha, blev inte klar förrän nu. Blev lite random grejer men ville skriva om något som ni kanske inte redan vet så detta kom jag på:

1. Jag hatar att bråka. Spelar ingen roll med vem det är, jag hatar det verkligen. Det händer inte särskilt ofta heller, jag har inte speciellt många fiender eller vad man ska kalla det. Jag börjar liksom skaka på något sätt och blir helt förstörd bara någon är lite sur på mig. Jag klarar inte av det verkligen haha! Det kan förstöra en hel vecka för mig så jag bara vill stanna hemma om jag är ovän med någon av mina vänner.

2. Jag längtar tillbaka till förra sensommarn/hösten/vintern. Det var en grym tid i mitt liv. Kan inte riktigt sätta ord på vad jag brukade göra exakt men jag minns det bara som en förjävla bra tid rent ut sagt. Från att skolan började igen tills typ februari 2010 gjorde jag så roliga grejer. Allt var bara så bra då. Sensommaren/hösten träffade jag mycket folk, vad ute mycket och jag gillade att träffas jättemånga även fast jag typ aldrig ens pratade med mer än hälften. Vintern umgicks jag mycket med Linn, sista veckan på jullovet sov vi över i princip varje dag. Det var då vi gjorde "scream my name"-videon som några kanske minns? Haha det var kul iaf. Och alla tjejmiddagar som va under hela januari och februari. Det var en underbar tid och jag hoppas att denna vintern ska bli minst lika rolig!

3. Jag önskar verkligen min pappa bodde i Göteborg. Mina föräldrar är skilda vilket jag ska berätta mer om i kapitlet om mina föräldrar. Det var ju från början min mamma som flyttade till Göteborg men jag trivs verkligen här. Trivs såklart i Gävle också men det är så jobbigt att ja inte känner någon där och det är så himla långt. Ibland känns det verkligen som mitt liv är förstört när jag måste åka dit på ett lov som alla kommer ha så roligt på hemma. Men när jag väl kommer dit är det så himla mysigt. Men önskar han bodde någonstans nära Göteborg eller i Göteborg. Hade varit hur jävla gött som helst, även fast jag gillar att komma bort från allt. Gävle ligger ju verkligen i en annan världsdel typ. Alltid kallade på vintern och varmare på sommarn, precis som man vill ha det! Det är klart jag åker och träffar min pappa det vill jag ju verkligen men ibland önskar jag bara mer än allt att dom bodde lite närmare.

4. Jag önskar jag var rik hehe. För om jag var det skulle jag verkligen kunna köpa alla dom där snygga kläderna jag verkligen vill ha men lite väljer bort för jag inte har alla pengar i världen. Och jag skulle kunna bo i det där snygga huset i USA som jag vill, ja skulle kunna åka utomlands när ja ville och ALLT. Vill verkligen vara rik och känd haha!

5. Jag kan mycket om bloggdesign. Hur jävla tråkig min blogg är just nu så kan jag faktiskt väldigt mycket. Först lärde jag mig att sätta in en header och sen fick ja lära mig ändra färger osv av en kompis ja kände då och detta var typ 4 år sedan haha! Sen har jag lärt mig själv och tagit mycket hjälp av designadinblogg.se men det mesta har jag hittat själv och lärt mig själv. Ska faktiskt fixa min design snart, fixa lite bilder och göra den lite mer annorlunda. Även fast jag gillar det enkelt.

6. Jag vill bli vuxen. Japp, mer än något annat fasktiskt. Jag orkar inte med allt tjöt, alla omogna människor, folk man inte kan lita på och all skit folk sysslar med som dom inte borde egentligen. Har man några bästa vänner så har man det och ingenting kan komma emellan, har man ett förhållande så är man tillsammans och inget kan komma emellan. Bara massa skitsnack som gör att folk blir så osäkra. Spela roll om man är tjock eller jätteful, man är en god människa och förtjänar det bästa. Spela roll om man är lite töntigare än andra, kan inte folk bara sluta hålla på. När man är vuxen är allt så jävla mycket bättre, folk har vett i huvudet och fyfan va jag vill spola fram tiden 7 år!

7. Jag trivs bättre på Torslandaskolan. Det är verkligen sant, kände inte så många på trulse efter ett tag och jag gillade inte lärarna, gillade inte skolan i sig. Det var så himla långt borta också. Och nu är verkligen allt så bra, har lärt känna många nya och kommit folk ja inte haft så bra kontakt med väldigt nära. Jag har verkligen en vän i min klass som jag brukar umgås med och sånt som jag inte haft innan. Hade jättegoa vänner men vi umgicks inte så mycket på fritiden :/ Men på torslanda är allt bra, goa lärare, goa lektioner, gött folk och ligget så centralt och bra. Har inte alls så långt till skolan längre och sen när jag får moppe blir det jättenära och bra.

8. Jag är en softpotatis.
Jag har i princip slutat fotbollen nu när det är så kallt, ska börja träna igen när det blir varmare eller inomhus senare ;) Men jag älskar verkligen att åka hem efter skolan en kall och grå dag, sätta mig framför datorn och TVn med massa goa mackor med marmelad, o'boy och yoghurt. Finns inget bättre. Konstigt nog har jag typ gått ner i vikt av att inte träna och softa varje dag. Men en vacker dag går det väl upp igen tyvärr hehe? Måste sluta. TV ok, 100 mackor & o'boy inte ok.
9. Klarar mig inte utan musik. Är det kallt ute blir jag varm av musik, när jag är ledsen blir jag glad, när jag är arg blir jag lugn, nästan så att när jag är hungrig blir jag mätt av att bara lyssna på musik. Finns inget bättre än när man precis uppdaterat sin spotifylista med nya låtar som är goa så att man bara längtar efter att få gå till skolan i kyyylan för att få lyssna på musik. Här är min spotify lista som jag lyssnar på som mest just nu: Dyngooooo Har ingen speciell musiksmak, lyssnar på det jag tycker är bra just för tillfället. Nya som gamla låtar.
10. Älskar mina vänner mer än allt. Jag blir så jävla glad när folk visar att dom bryr sig, som idag till exempel vilket var en händelserik dag. Folk jag inte alls trott skulle bry sig har verkligen bevisat för mig att dom är något att ha ändå. Blir så glad att det finns så underbara människor jag känner, några jag verkligen aldrig träffar men pratar med på datorn t ex. Några är verkligen jordens underbaraste människor. Och alla ni vet vilka ni är! Är så glad att jag har er.

Dag 01 - Om mig

Ska skriva lite grann om mig själv. Som ni säkert redan vet heter jag Jennifer Berg, men mitt riktiga namn är egentligen Fillippa Jennifer Berg Ring. Jag valde att inte uttala Ring för några år sedan för det blir så jobbigt med två efternamn och jag lyckades verkligen för nu kallas jag bara för Jennifer Berg.
Vet inte om jag vill skriva dom här vanliga grejerna så som att jag är snart 15 år, bor i Göteborg och blabla.. Vill skriva om mig själv på något annat sätt, en sida nu kanske inte redan vet inte mig. 

Kan börja med varför jag valde att just börja blogga. Jag minns min första blogg, den hette jjenniferberg.blogg.se tror jag och den skapade jag sommaren 08. Den har jag nu raderat och det ångrar jag lite faktiskt, hade varit kul att se den nu! Senare skapade jag en ny blogg och yttligare en ny men nu har jag stannat på denna. Jfb står ju då såklart för Jennifer Fillippa Berg, även fast jag ändrat om lite i namnen. Heter ju egentligen Fillippa Jennifer som det stod längst upp. Mitt bloggande har gått lite upp och ned. Jag tycker det är roligare om man har något roligt att skriva om, man har många läsare, man får kommentarer, man har en fin design, man kanske tjänar pengar till och med. Jag har inget av det där egentligen men jag tycker om att skriva av mig ändå. Varesig jag har 40 läsare någon dag eller 130 någon annan dag. Högre än så lär jag inte komma.

Kan skriva lite om självkänsla och självförtroende. Jag har egentligen ingenting av det där heller. Jag gämför mig väldigt ofta med andra och hackar ner på mig själv, för många gånger känner jag mig verkligen som en nobody, en i mängden bara. Jag sticker inte ut, det är inte direkt så att alla vet vem Jennifer Berg är. Jag är inte den som riktigt vill och vågar ta del i samtal för jag är rädd att ha fel även fast det bara är mina egna åsikter. Jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker, ändå vet jag att dom som inte alls bryr sig om vad andra tycker och kör sitt egna race, oftast kommer längre på det i livet. Men ändå lyckas jag inte släppa det.. Jag lever i en sån värld, mycket skitsnack bland tjejer i min ålder och jag orkar verkligen inte, vill bli vuxen snabbt och slippa allt. Det är hemsk egentligen att inte veta vad folk tycker om en egentligen. Jag måste verkligen släppa det annars går jag väl in i någon slags deprission (?) eller något liknande hahah.

Kan skriva lite om utséende och kläder osv. Det här ju lite till det där med självkänslan och självförtroendet. För ärligt talat, vad jag vill mest av allt nu är att få ljusare hår (är egentligen brunhårig,) inskaffa mig löshår (klippte nyss av det,) få ögonfransförlängning och fransk manikyr, äkta plastic.. Ingenting äkta. Och det beror lite på att jag är delvis inte så är nöjd med mitt utseende. Fast det spelar ju egentligen ingen roll. Jag har många vänner, en underbar familj, pojkvän osv och tror inte att någon skulle tycka om mig mindre om jag skaffade mitt bruna hår igen och bara stayed natural. Men ändå känns det roligare att ha det där långa håret, långa naglarna, annan hårfärg och ögonfransförlängning. Jag vill sticka ut fast ändå inte för mycket. Men det är inte alla gånger det går, klart jag inte har råd att inskaffa mig allt det där + massa snygga kläder och sånt så man sticker ut lite extra, därför mår jag ändå bra som jag är! Jag tycker mest det är kul med smink, hår och kläder. Jag är rätt nöjd som jag är ändå!

Nu vet ni lite mer om mig som ni kanske inte alls visste vimlade runt i mitt huvud, men det är den jag är! :) Hörs imorn med kapitel 2.

24 dagar

Alla kör en sån där när man ska skriva olika kapitel osv. Så jag hittade en också som jag ska köra på! Det är fram till julafton och det börjar idag. Så nu har jag precis duschat och satte mig nyss framför datorn och ska börja med kapitel 1 som handlar om mig själv. Vet inte alls vad jag ska skriva egentligen, men men hittar väl på något! Jag och Hanna tog det chill idag, kollade film och myste bara. Trötta efter beep testet vi hade gympan, fick MVG förresten! Kände mig jätteduktig så jag köpte lite choklad och smaskade på till filmen förut!
___________________________________________________________________________________________________________

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – 10 faktan
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Mitt bästa minne
Dag 09 – En ny och en gammal bild på mig
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Bloggar jag följer
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min skola
Dag 17 – Betydelsefulla låtar
Dag 18 – 5 saker jag ser fram emot
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – 5 viktigaste sakerna i mitt liv
Dag 22 – Mina rädslor
Dag 23 – Det här får mig att må bra
Dag 24 ( JULAFTON ) – Året som har gått

1 december - 13:23

Sitter i skolan, har bild och ska måla någon känt konst bild, as roligt ver-kli-gen. Ska gå till gympan snart och då blir det beep test! Hahaha undra hur det kommer gå, så gött tränad som jag är för tillfället. Sen blir det iaf stan med Hanna som varje onsdag? Haha tar en fika och kollar lite så får ja se vad jag gör ikväll. Hanna blev tillsammans med sin pojkvän idag igen och jag har en månad med min älskling så vi ska fira lite hehe ♥

RSS 2.0