Stan med L.

Stan med Linn idag efter skolan. Fick använda Wondows fotogallery ist för picasa haha! Det har stått förberedes spara nu i 20 minuter. Måste va nå fel.. Här är lite bilder i alla fall:

Outfit:

Fick bli printade bilder från linnpans facebook som jag sedan klippte ut på paint inte okej haha. Har i alla fall jeansshorts, vita tunikan från gina och jackan från gina på mig. Lockat hår och inget smink. Jättesöt på bilderna verkligen. Näääääää men nu ska jag nana. Studiedag på onsdag så blir lillfredag imorn. Höres!

Bildproblem mm.

För det första är min kamera hur dålig som helst. Ser ut som folket på bilden badat i mjölk.
För det andra har jag hittat min iPod!!!!! (i Linns väska)
För det tredje så är picasa segt som fan! Kan inte spara bilder det tar ju typ 1000 år på riktigt.
För det fjärde förlorade vi våran match med 3-0 pågrund av den där jävla Anna. Hon är så jobbigt jävla bra den där lill zlatan :(

Men min iPod har jag hittat nu! Så har massa go ny musik på den tills imorn. Tråkigt inlägg jag vet, men väntar på att mina mjölkbilder ska sparas.......

Look of today:

Den andra bilden gick inte att spara. Gissa varför????? Jo för min dator är så seg. FÖRBEREDER spara har det stått i 10 minuter nu. Så jag tröttnade. Skorna är dom nya från din sko, jeansleggings, blus från gina och någon tröja jag lånade av mamma. Nu är jag trött som ett svin så ska nana. Höres imorn my friends..

Helvete helt enkelt.

1. Min iPod är verkligen totally gone.
2. Mitt internet segar bajs.
3. Jag är trött och sliten och allt och bara MÅSTE hitta min iPod!!!!!!!!!!!!!!!!

Asså helt seriöst. Vart är den!? Hade den senast påväg hem från bussen i torsdags. Så kom jag hem och stängde av den typ 30 meter från dörren som vanligt och slängde den på jackan och väskan i en hög i hallen. Sen bytte jag om och åkte iväg. Jamen vart har den hamnat nu då? Inte i någon av mina väskot, inte någonstans i hallen, inte i mina kläder och tyvärr inte i min skinnjacka henner. VAAAAAAART!? Och mitt internet är ju så segt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Man skriver in adressen och trycker på enter. Ingenting händer. Man gör det igen. Ingenting händer. Man gör det igen. Ingenting händer. Man slår på datan tills den typ går sönder. 4 minuter senare öppnas sidan. ÅH KUL.
AOFNALOIma OMFa lodnmsglodn<s4fdöfmsdkfmsldkfm slmfl . Tack.

Ännu en söndag..

Säger verkligen det, söndagar är så inte okej! Jag har träningar på morgonen från halv 11 till 12. Sen när man kommer hem ska det duschas och ätas och allt sånt. Sen sitter man mest och kollar på tv eller sitter vi datan i väntan på en tråkig skolvecka..

Men just idag känns allt så mycket bättre! Åkte till träningen imorse, taggad som fan! Så var det ingen träning haha. Så hjälpte till att sätta upp våran nya studsmatta med nät så mina syskon kan hoppa själva. Sen gick jag in och tog en dusch och klädde på mig lite. Nu ska vi snart iväg till björkö och äta middag med några. Ska locka håret och sminka mig nu.
Jättesöt och gullig bild från mammas underbara mac dator. 11 skoldagar kvar! Ö v e r l y c k l i g .

Spotify

Sitter och har hittat massa gott till min playlist på spotify. Så här har ni den:
summer's here baby

Bästa sommarlåten som Linnpi hittade. Sätter dig inte alls på hjärnan, nejnej!
Scatman 2009 - Marc Oh vs Scatman

Ny design som ni ser..

Japp, har ny design som nu kanske märker. Nu var det här va, jag skulle kolla om jag kunde härma topshops design för den är snygg. Men jag tänkte inte direkt använda den. För det första bloggar jag i princip aldrig. Så jag skulle bara testa och det gick inge vidare. Gjorde en testblogg först men där funkade ingenting förstår du, så jag kopierade över allt hit. Och nu ser den väldigt mycket ut som topshops design haha. Men jag orkar inte direkt sitta och ändra tillbaka nu så får ha det såhär ett tag haha! 

Och förresten är den inte klar än. Ska fixa lite i menyn och lägga in flikarna i headern och lite sånt. Men det orkar jag inte nu!



Lite nytt i garderoben:

Var i stan igår och idag. Igår fick jag med mig en brun tunika från Tessie för 99:- haha. Väldigt värt det. Idag fick jag med mig sakerna på bilden. Den blommiga är lite fel modell hittade inte den rätta på nätet. Allt är från gina och skorna från din sko som det står på bilden. Behövde ett par ballerina skor och jag hade dom förra året och älskade dom så fick bli dom i år igen även fast det är tröttaste modellen hehe. Jaja är väldigt nöjd i alla fall :)

Tjopp

Klaga inte på att jag aldrig uppdaterar för det är min blogg och jag uppdaterar när jag vill haha! :) Inte för att ni liksom gjort det men........... Jaja har inget intressant att skriva om. Ha d.

Söta små..

Åh bajs älskar alla. Dom tre sista den första rosa i mitten och den första och alla. Varför är jag inte rik?

Hiss & diss

22-02-2010 22:50

Måste få hissa och dissa lite. Åkte in och kollade på lite skor idag. Där fanns den där skorna som Kenza designat Wildflower by Kenza. Testade typ alla modeller. Så sjuuukt snygga.
HISS HISS HISS, sjukt sköna och sjukt snygga. Dom med rosetten blev jag helt kär i :(
Diss, kollade på skorna på nätet innan vi åkte och har aldrig sett dom i butik tidigare. Just därför så fanns dom just dit vi åkte! Blev överlycklig. Testa dom och blev överbesviken. :( Asså dom sitter såååå fult på. Och där framme vid tårna, det var jättemycket plats där, Dom korvar sig när jag gick i dom och dom såg helt plastiga ut. Jaja, fick iaf med mig ett par stövlar från wildflower hem. Måste hitta ett par gladiatorskor och ett par ballerina så får fortsätta leta..

Packad och klar.

20-05-2010 23:47

Har packat (delvis) hela kvällen. Men nu är jag klar iaf (nästan). Blir ingen skola för mig imorn inte. Drar till bussen vid 9 så går tåget från centralen vid 10. Kommer hem på måndag. Ska till Gävle för er som inte visste det. Blir en heldag på tåget imorn med godis och grymt bra musik! Kom nyss på att jag inte ätit någon middag vilket inte är så bra. Min mage klarar ingenting utan mat. Så funderar på om jag ska äta eller sova... Men jaja vi hörs imorn i alla fall!
Bild sen i lördags. Vet ni vad, jag fick till och med BERÖM från grannarna för att jag skötte mig så bra i lördags hahahah! Så nu är mammi glad på mig igen.

WE ARE THE WORLD

19-05-2010 22:35
Har hört den tidigare. Så himlans bra! Och sorglig och grejer så börjar gråta typ haha :( Kolla på den om ni inte sett den verkligen! Det är massa kända artister som sjunger "we are the world". Tycker själv när det är bäst när Pink, Lil Wayne, Miley Cyrus och Celine Dion sjunger. Åhhhhh ryser vekligen SÅ bra!

S O M M A R .

18-05-2010 20:47

Idag måste ni ju hålla med om att det var sommarvärme?! Satt utanför skolan vid entrén och solen bara gassade! Så står det att det var 16 grader och moln idag. Undra då hur det ska bli imorn om det står att det ska bli 22 grader och växlande molnighet!? Måste ju bli typ 30 grader och strålande sol? Börjar även halv 10 imorn. Då hinner det bli varmt så blir shorts imorn och sen tar jag med mig bikini så ska jag sola hos linnpi. Ha det så härligt i sommarvärmen haha! ;)

Hos mig i helgen.

17-05-2010

Blev lite mer folk än jag förväntat mig. 


Blev inge mycket bilder eller. Men jaja, trodde det skulle bli hemskare än jag jag trodde. Men det var inte så farligt. Var värt det även fast alla respektlösa idioter bara drog mitt i allt. Nu ska jag träna om nån timma. Ha det fint! ♥

1000 saker samtidigt.

15-05-2010 23:26

Känner att jag gör 1000 saker samtidigt. Började städa garderoben. Eller aa rensa då. Ska sälja lite kläder på tradera och se om jag får något för det. Så har jag satt upp och ändrat lite hyllor i garderoben så nu ligger det massa skivor och galgar och kläder överallt (i högar i alla fall haha) mitt i allt går jag in på bloggen och ser att kommentarstexten är jätteliten och ful. Så nu har jag försökt ändra den. Och mitt upp i det känner jag att jag behöver städa och damma alla bord och andra utrymmen som lätt blir dammiga. Men nu är jag iaf klar med bloggen och städandet. Ska fixa garderoben så hör jag av mig sen!
Bild på mig och ebba från Ciccis tjejmiddag förra året som även var idag. Exakt ett år gammalt kort. Haha inte förändrats mycket alls ju. Bara håret som inte är svart. Hon hade även tjejmiddag idag med alla goa tjejer men kunde inte komma :(

@ my place

14-05-2010 21:00

Är hos mig nu med Sara och Nathalie. Snart kommer Erika, Amanda och Martina också. Senare kommer Vanessa, Paulina och Hanna. Blir en mysig chillkväll hos mig. Nu ska vi hoppa studsmatta. HAHA!

Men jag skulle inte va nånting om du inte fanns.

14-05-2010 00:38

Om - Niklas Strömstedt.
Om du var ett hav vore jag en våg, om du var himmelen skulle jag ha vingar.
Om du var ett regn, hade jag vart hav och land.
Om du var musik vore jag en sång, om du va viddarna ville jag va vinden.
Men jag skulle inte va nånting om du inte fanns.

Spotify:
Niklas Stromstedt – Om
Shirley Clamp – Om

Har börjar lyssna jättemycket på svenska låtar. Typ per gessle och ted gärdestad och massa sånt. Hur mysigt som helst på sommaren. Men har redan typ lyssnat sönder dom :(

Modegallerian.se's reklam

14-05-2010 00:27
Händer detta bara mig? Det blir liksom vitt hela vägen ner där bilden till modegallerian.se's reklan sitter. I alla fall där bilden sitten. Svinjobbigt ju!

I wanna be a billionaire so fucking bad.

13-05-2010 00:17
Gick hur bra som helst att cykla hem haha! Väldigt opumpade däck och skevt styre vilket gjorde att jag ramlade typ in i en buske. Rätt så pinsamt svar ja. Hahaha! Nu är jag i alla fall hemma. Ska nog sova tror jag. Det är visst ingen hemma här imorn. Så får väl se om jag stannar hemma med några eller nåt eller ifall jag hittar på något roligare. Behöver nog komma in till stan och köpa nåt fint till Cicci också en snabbis. Så har jag något att göra imorn på dagen. Har bara suttit hemma hela dagen idag haha. Dagens bilder:
Haha njaaaa kom nog inte hem med dom allra vackraste bilderna kan man lugnt säga. Ingen ville vara med på kort idag. I alla fall inte med min kamera haha! Josefin har nog fler bilder. Puss & hej

@ Josse

13-05-2010 22:13

Sitter hos Josefin nu. Nathalie, Sara, Erika, Ebba, Amanda, Martina, Linn, Karin, Sara, Paulina, Hanna och Vanessa är här. Ska ta mig hem på cykeln ikväll. Får väl se hur det går haha! Imorn vet jag inte vad som händer riktigt, men på lördag ska vi till Cicci!

Frukost

13-05-2010 12:50

Har liksom lärt mig lite grejer. Om kalorier och sånt. Så idag ska jag typ "räkna ut" hur mycket kalorier jag får i mig.
min frukost bestod av:
Smootie som bestod av vanilj yoghurt och frysta jordgubbar. Och sen min tiger jordgubbsyoghurt (som jag igår räknade ut innehöll mindre kalorier än vaniljen!?) och flingor då.
Nu vet jag inte hur bra jag lyckades med detta men jag fick ihop att detta innehöll på ett ungefär 484kcal! Kevin sa att man skulle få i sig 2000kcal/per dag för att tappa kroppsfett eller gå ner i vikt eller nåt. Och så träning på det! Så testar väl på det haha!

Hemmamys.

12-05-2010 22:38

Sitter hemma och har rätt så tråkigt haha. Superdåligt väder ute idag! Regn hela dagen. Har varit trulsefestivalen hela dagen. Hängde runt i skolan med märta och coolade mig nästan hela tiden. Jättetrevligt. Nu ska jag chilla till någon film i någon timme innan jag tror jag somnar haha! Blir det bra vädet denna helgen ska jag försöka ta mitt första dopp... Vet inte riktigt var som händer i helgen ens. Ska till Cicci på lördag med tjejerna. Får se vad som hitt's på.
Hittade en bild på mig från i somras precis efter Bulgarien. Så underbart vackert brun. Puckat nog färgade jag håret BLÅSVART när jag hade fått mina ljusa fina solblekta toner i håret efter resan. Haha ja.. så där ser jag ut i svart hår i alla fall! ;)

Schprääkii

Det här med bloggandet är kanske inte det roligaste för min del. Får se om jag ens fortsätter över huvud taget. Ska kolla lite lost nu i alla fall. Här har ni min playlist på spotify bara för att göra det typ liiite roligare haha..
Schpränkii

3 filmer

11-05-2010 20:39

Blev på filmhumör när jag kom hem efter en heldag på stan med tjejerna då vi hade stadsvandring. Kanske inte det roligaste med vi fick iaf börja 10 och sen slutade vi runt halv 3 inne i stan, så var väl hemma vid 20 över 3 typ. Imorn är det Trulsefestivalen, börjar 10 och slutar typ... 2 kanske? Ingen aning men sen är vi iaf lediga tills på söndag ju! Hur härligt som helst orkar inte jobbig skola. 
Har iaf när jag varit sjuk lyckats missa SO provet och svenska inlämningen. Har knappt hälften av anteckningarna till SOn och kommer behöva MINST 3 om inte 5 timmar mer till att skriva klart svenskan. J o b b i g t.

Blev dessa filmer iaf:

Dear John

Remember me

The last song

Den sista (the last song) har jag inte tittat på än.
(Uppdate) Men den funkade inte ens såg jag nu. Hade jag inte förväntat mig heller. Det va någon som hade filmat bioskärmen så det var jättesuddigt och fult haha. Men den är ju såpass ny så..
Dessa filmer är inte alls min smak av filmer. Gillar spänning och lite med action i det hela haha! Så jag är inte den typen som kollar Glee, Gossip girl eller OC. Har iofs aldrig sett OC så vet inte vad det är. Men tror det är lite som one tree hill som jag tröttnat totalt på efter alla 7 säsongerna. Jag gillar mer typ lost och heroes och sånt. Men kände lite för det idag. Dear John och Remember me var iaf väldigt bra. Så ni som inte sett dom borde!

Valborg 2009.

03-03-2010 08:06

Haha hittade massa bilder från förra valborgshelgen. Minns att det var hur varmt som helst och att jag, hanna och ebba åkte till andalsbadet och tog vårat första dopp. Sen mötte jag sandra och madde så åkte vi till lilleby. Jättemysig dag minns jag. Åh önskat det var så varmt att man kunde bada nu med :( 

Nu ska jag gå till bussen om 5 min. Ska ha gympa så känner mig jättevackerg helt morgonsnygg i håret och ansiktet och gympakläder till det på bussen! Ikväll blir det träning. Strålande sol är det ute förresten. Underbart!

RIP min kamera (nästan)

Lyckades tappa kameran igår när jag hade den på. Så objektivet eller linsen eller vad man ska säga blev helt sne. Kunde inte starta den för så dog den bara och så stod det objektivfel. Tur att den braka ihop lite senare i alla fall så jag fick lite bilder.
( b i l d e r n a  f ö r s v a n n  n ä r  j a g  f l y t t a d e  b l o g g e n )
Så här ser den ut nu då... Meeeeeeeeeeeeeeeeeeen jag lyckades faktiskt trycka och banka ihop kameran igen. Så nu funkar den :D Men aa, ett tips är att aldrig ta kort över huvudet med en hand.

Hos ester igår.

( b i l d e r n a  f ö r s v a n n  n ä r  j a g  f l y t t a d e  b l o g g e n )

Har massa bilder på facebook. Lyckad kväll för mig blev det i alla fall. Jag och ebba verkar visst ha dratt innan det blev kaos. Det sämsta med att det var jag som lyckades ta alla 400 bilder igår är att jag själv kom med på högst 2 av bilderna.

Bruna-vita

02-05-2010 13:13

Slutade använda mina "vita" converse helt förut. Fick nya svarta som var mycket snyggare. Använder dom mest inte för att dom var så smutsiga. Så bestämde jag mig för att få dom vita igen. Gjorde såhär:

Putsade tyget med ta-bort-medel (galltvål tog jag) med en svamp.
Använde något speciellt medel för gummin som jag putsade med en svamp (minns inte vad det heter)
La skorna i klorin i 36 timmar ungefär.
Tvättade skorna i 30 grader i tvättmaskinen.
Sen putsade jag dom med svamp och tvål igen och tog bort det mellan gummit som inte försvann.

Funkade hur bra som helst. Ni kanske inte visste hur bruna dom var förut. Nu är dom verkligen VITA!
( b i l d e r n a  f ö r s v a n n  n ä r  j a g  f l y t t a d e  b l o g g e n )

(ingen aning om vilken kategori inlägget skulle ligga i så fick bli inspiration)


Underbara väder!

02-05-2010 12:58

Har precis tränat. Är helt varm i hela ansiktet så tror jag fått lite färg iaf. Ska och ut och sola sen när jag duschat. Måste ta mitt första dopp snart. Gjorde det förra året under valborg helgen. Kan lägga upp bilder på det sen om jag har kvar dom!

Klar för träning!

Slutade vid 12 idag. As skönt! Plus att jag slapp gympan då vi var tvungna att springa 2 varv runt slingan. Nu är vi fan sena börjar om 10 min. Tråkigt inlägg jag veeeet men vi hörs ikväll!

United states of pop.

Älskar blandningen av alla goa låtar man liksom kan helt utantill haha. kan sjunga med i varenda låt!
Föresten kanske ni märkt att man inte kan trycka på flikarna där uppe? Ska fixa det imorn hinner inte nu! :)

Ny blogg!

Haha japp, Linn tröttnade på att blogga med mig så hon bestämde sig för att skaffa en egen. Själv måste jag ha någonting att skriv av mig i, visa bilder, annat jag köpt/vill köpa eller bara något jag hör eller ser. Måste liksom dela med mig av det! Så fick bli en blogg till mig med. Kommer inte direkt kämpa för massa besökare eller så. Tycker bara det är kul!


En sak stör jag mig på med designen och det är att jag inte får bort det stora mellanrummet under "JENNIFER BERG". Det finns liksom ingenting där. Inget man kan ta bort eller någonting. Fattar inte riktigt... Får väl försöka lösa ddet på nåt vänster. Hinner inte blogga mer idag. Har en jobbig engelska text jag måste kunna tills på fredag på svenska! Orkar inte med någonting haha. Slutar 12 imorn, får väl nöja mig med det. Ha det så fint!

RSS 2.0