Bad på lilleby, mys med folk.

När jag kommit hem och ätit lite messade jag runt till lite folk och hörde vad dom hade för planer för dagen. Själv var jag väldigt badsugen and so was vanessa. Så vi tog med ida och nathalie till lillebybadet för ett litet eftermiddagsdopp i det underbara vädret. Sjukt härligt var det i vattnet. Efter det åkte vi hem till vanessa en sund och senare vidare till maxi och köpte lite vindruvor och choklad. Uppe vid dammen mötte vi på johanna, cornelia, emily, olivia och robert som satt och myste i solen. Så vi gjorde dom sällskap ett tag innan jag drog hem och dom andra vidare till mustadammen för att träffa lite folk tror jag. Nu sitter jag här framför datan och har käkat tårta och kollar på mer hannah montana. Fastnat lite hehe... En söt enstaka bild som finns kvar på min dator efter dagen:
Finns lite fler bilder från midsommar och dagen på facebook så bara att kika där om ni är nyfikna. Mitt minne på min dator har blivit helt fullt så var tvungen att radera massa onödiga bilder och sånt (mest för ordningen i alla mapparnas skull haha). Så nu är alla säsonger av One tree hill och Lost borta. När ja har tråkigt brukar jag faktiskt kolla tillbaka på gamla avsnitt från tidigare säsonger och gråta lite för det är så bra. Men bara ibland.

I'm home.

Kom hem idag vid 2 ungefär. Var en trevlig men slapp midsommar med Linn. Vi kom till hennes landställe vid 3 tror jag någon gång. Så bastade vi och badade och tog en promenad, kollade på hannah montana i bakluckan på bilen, åt lite mat, kollade på med hannah uppe vid sängarna, badade och bastade lite till, gick in och kollade på lite mer hannah + andra filmer och sen somnade i bakluckan på bilen. Hahaha! Men jag tycker allt att det var trevligt ändå. När jag kom hem åt jag massa sill som fanns kvar i kylskåpet och mumsade på lite jordgubbar! Blev verkligen inga bra bilder alls, bjuder på en bild på linn när vi var ute och paddlade som jag glömde nämna haha!

Nyss kommit till Linn.

Kom hem för nån timma sen till Linn. Ska sova här inatt så åker vi imorn. Var ute och träffade lite folk, tog en prommis och sen gick vi hem, jag käkade lite och så sitter jag här vid datorn nu medans linn tar en dusch.

Kan berätta lite om dagen, cyklade hem till sebbe med elin så var nathalie där. Så åkte vi ut med sebbes gummibåt och åkte sån där uppblåsbar ring efter. Hur kul som helst hahaha! Har massa skavsår från ringen när man guppade och grejade i vågorna, gör hur ont som helst och har stora bölder på rumpan haha :( Elin har massa bilder som hon ska skicka sen när hon kommer in på datorn! Själv tog jag kanske högst 4 bilder eller något haha! Sen när vi skulle lämna båten igen så tog jag med mig handduken runt mig för vi skulle ändå inte åka i några gupp eller bli blöta eller något. Just då är det ju såklart jag som ska ramla i vattnet! Frussen som en jävla isboll :( Hahaha det var inte kul må ja säga!
Men som sagt så sitter jag nu hos Linn så hörs vi väl imorn! Puss o haj.

Midsommar med Linnpi

Imorn är det ju midsommar då som sagt. Ska till linns sommarställe med henne haha. Blir nog trevligt. Jag tycker alltid att sommaren liksom börjar på riktigt efter midsommar. Så det blir en trevlig invigning av sommaren imorn. Förra året var jag med ida nere i sillvik. Hittade en bild från det haha:
Hahaha jättesöt, verkligen. Tycker inte att ja förändras någonting längre? Jag växer ingenting eller något jag har växt en centimeter sen FEMMAN! :( Hahahahaha.

Trevligt kväll i solen med grill och mys

Kom hem från en trevlig grillkväll för någon timma sen. Kände att gårdagen och förmiddagen var skit och var i ett desperat behov av att göra något så åkte hem till Linn. Såklart när man väl hittar något att göra orkar man inte längre pågrund av att man inte hittar något att ha på sig eller känner sig trött och ful osv, några vet säkert vad jag pratar om. Exakt så kände jag, men vid 6 ungefär kom jag iväg. Och så drog vi iväg och grillade lite och träffade massa folk som samlades och myse i solen. Efter det åkte jag hem och nu har jag bara chillat framför TVn i någon timma. Ska göra i ordning mig för det kommer en dag imorgon också som jag ska ta hand om väl har jag lovat mig själv! Ha det så bra my friends.
Blev Linns bild idag, förväntade mig inte att vi skulle träffa massa folk och hitta på så mycket så kameran stannade hemma. Den åker med imorn ist!

Skitsommarlov!

50% av sommarlovsstarten har jag bara legat inne och degat. Känner att detta är sämsta sommarlovet någonsin och jag bara hatar det. Måste göra någonting men det känns som alla bara sitter inne och inte gör någonting precis som jag. Allt beror på det jävla vädret. Vad fan är det för jävla människor som kan se så himla fel om vad det ska bli för väder? Regn, nä då blir det sol, sol (som det står hela tiden) nej då blir det moln över hela himlen. Och vad ska man göra en sån här dag? Jo det är precis sånna här dagar man bara vill ligga hemma och kolla på film. Igår när jag skulle lägga mig konstaterade jag att jag sovit från 01.30 till 09.00 gått upp och ätit frukost lagt mig igen och vaknat vid 3, gått upp och kollat lite lost, gjort iordning mig och sånt, lagt mig igen vid 6 vaknat vid 8 igen, kollat på TV tills klockan 10 och då mådde jag bara så dåligt. Var så rastlös så jag bra sprang runt och hoppade omkring och grejade i timmar. Sen försökte jag sova vilket inte gick så bra eftersom att jag sov i 6 timmar under dagen. Nu vaknade jag nyss och mår i alla fall bättre. Men fy fan om jag inte hittar något att göra idag. Fy fan!

Lugn och skön tisdagsmorgon.

Har precis lyxat mig i en härlig varm scrubdusch, och nu sitter jag här i min nytvättade morgonrock, har precis smörjt in mig och ska nu måla naglarna och mysa framför en film. Fräsch o go ;) Får se om vädret bättrar sig, isf blir det ut och träffa någon eller några hoppas jag.

Brände mig ordetligt på axlarna igår haha! Jag som försökte sola bort mina ränder från klänningen från skolavslutningen. Satt med ryggen mot solen hela dagen. Och så kom jag på igår när jag kom hem att har hade ju en BH liknande bikiniöverdel på mig som såg precis likadan ut som klänningen. Så nu har jag ännu skarpare ränder på ryggen haha! Blir till att sola med bandeau bikini nu, hur ful jag än ser ut i det. Men ha det så bra så hörs vi sen!

Remix på lillkillen med hälsningen.

Alexandra hittade en remix på den där killen som har en hälsning till sina föräldrar.
Hahah älskar hans flämtande och flåsande och alla och. Fast den vanliga är ju bättre haha!

VAD SÅG MAN NYSS DÅ!?

VAD SÅG MAN INTE NYSS DÅ?! Det är gick en reklam på TV om att snart börjar en ny Paradise Hotel säsong så man kan gå in och anmäla sig och sånt nu. UNDERBART SNART KOMMER DET :D

Paradise hotel.

Saknar såååååååå himla mycket! Jag får en speciell känsla i kroppen och massa goa minnen som påminner om den tiden då jag ser bilder på Cimon eller filmklipp från det. Det känns som att det kommer aldrig bli som det var förra gången. Det var verkligen hur bra som helst! Har ingen aning om när det kommer börja gå igen och om det ens kommer göra det? Blir väl i höst eller vintern eller nåt. Någon som vet?
Snygg som få. Åh vill att det ska börja snart igen!

Sommardag.

Underbar sommardag som bestod av att jag vaknade klockan halv 12 av nathalies sms. Dom skulle till hemköp och köpa grillgrejer och chips och sånt. Efter det åkte vi till grytorna. Vi blåste upp nathalies båt precis som planerat men ist för att åka till någon ö och grilla stannade vi och grillade på plats ist och tog en båttur runt udden. Hahaha sen åkte vi Vanessa och Amanda och badade i poolen ;)
Hahahahaha blev då kanske inte dom bästa bilderna idag.

Snygga väskor till ett snyggt pris.

Hittade dessa väskor på nätet nyss. Det är till exempel en fejkmodell av den nitväskan från modekungen för 800 kronor egentligen som jag hittade på bianco för 400. Den andra lilla väskan för 200 som jag sett i butik är en liten söt svart väska att bara ha mobilen och blånboken i, det var inte mycket mer som fick plats men ändå rymlig och bra för att var så liten. Mycket snyggare i verklighetern må ja säga. Den tredje väskan högst upp för 319:- hittade jag på ellos.se. Bara helt slumpat men tyckte den var snygg. Det är lite en sån väska som jag letar efter just nu, rymlig och snygg som man kan ha både runt handleden och runt axeln. Tre snygga väskor till riktigt snygga priser helt enkelt!

Nyinköpt och kommande köp:

Bikinin köpte jag idag för 150:- Självklart inte en så liten som på bilden. Det var Linn som tipsde mig om den och jag behövde en bikini. Jag passa verkligen inte i trekantsbikini så fick bli en annan modell och tyckte den BH liknande satt bra. Hittade även en aprikosfärgad bandeau som skruvade sig vid brösten som jag tänkte köpa men den fanns såklart bara i en liten storlek kvar. Det blir till att köpa brillorna nån dag också. Dom ser jättetråkiga ut på bilden men dom är inte mycket roligare än ett par vanliga pilot i svart i verkligheten. 80:- så helt värt det tycker jag!

Det bästa med sommaren:

Det bästa med sommaren är för mig som bor en kvart från närmaste busshållplats att 26an börjar gå. Vilket betyder att jag har typ 50 sekunder till närmaste busshållplats. Den bussen byter sen vid krysset till 23an och går typ en gång i halvtimmen. SUVERÄNT. Så nu blev jag glad.
paintkvalité är inge vidare...

Filmkväll.

Blev dom två filmerna igårkväll. Gick ner och köpte mig ett kilo godis. Vet inte varför men jag tyckte filmerna var helt sorgliga. Grät säkert 20 gånger genom hela filmerna i min ensamhet hahah. Nu ska jag och Nathalie försöka hitta lite folk som vill åka och bada i regnet. Puss

Grilla på en öde ö?

Hahahaha kom på värsta idén ju. Vi köper en uppblåsbar gummibåt och åker ut till en öde ö mitt i havet och grillar. Varför inte liksom? Så slipper man alla andra. Ingen kan se en eller be en flytta på sig (inte för att folk brukar be oss flytta på oss) eller något sånt. Tyckte det var en underbar idé hahaha!

Killers.

Känner verkligen för att gå på bio! Och denna filmen är en sån typisk film som jag älskar hahaha! Hon är så jävla rolig. Har faktiskt ett biokort som jag inte använt än. Måste göra det snart!

Nu kommer värmen!

Inte världens bästa väder men ni ser ju, det blir bara varmare och varmare för varje dag som går nu! Underbart, för med värmen kommer sommaren. Då spelar det ingen roll om det är lite molnigt, det är så varmt så man bara vill åka och bada ändå. Så nästa vecka blir underbar.Tyvärr såg det ut att vara spöregn på midsommar då jag är med linn på hennes sommarställe. Inte okej :(

Go låt.

Ni vet ju själva hur man känner sig när man hittar en låt som man letat efter men liksom ändå glömt bort och så gör man som jag gjorde nyss. Bara kollade igenom några platlists och satte på en låt, sen blev jag sådär sorgligt glad.
Spotify: Broken Door – Angel - Guitar Version
Kanske inte låter så bra första gången man hör den men när den sätter sig på hjärnan så är den hur bra som helst!

Sommar 2009.

Jag älskar att kolla på gamla bilder. Och det är precis vad jag gjorde nyss. Kan dela med mig av några bilder från just förra sommaren:
En kväll med Fanny i Juli och en vaaarm dag på liseberg med Linn.
Kväll på andalsbadet med Sofia och Linn i Juli.
Kväll i Erikas jacuzzi i Juli.
Jag Ida första skoldagen i cafét och lite senare samma dag på Liseberg.
En dag på Liseberg första dagen när det öppnade i Maj.
Hahaha snygga bilder på Ebba en dag i skolan precis innan skolavslutningen i Juni.
En dag i stan på mig och en dag på Liseberg med Fanny i juli.
Bild från en dag på Lillebybadet med trevligt folk i Juni.
Underbar helg hos Ida i Juni.
Två dagar i stan en med Ida och en med Malin i Juni.
Dag på Liseberg i Juni tror jag.
Två bilder från NRJ i Augusti. Vad var det för speciellt med den killen nu igen? HAHA
Två bilder från underbara bulgarien i augusti.
Precis innan en dag på Lillebybadet i Juli.
Innan en dag på Lillebybadet i Juni och en kväll på andalen i augusti.
Två cambilder, den första från Juli den andra från Augusti.
Ååååh så mysigt med gamla bilder, man får sånna minnen. Ska verkligen spara massa bilder från denna sommaren!

Life is good wherever you are.

Nyss vaknat och det första jag gör är att kolla ut och vad är det jag ser? Massa moln! Till och med mörka gråa moln. Min altan har inte torkan än efter att det har regnat inatt. Vart fan är min sol? Jag som var så taggad på att åka och bada och få riktiga sommarkänslor ju! Jaja det är ju som sagt mer än 2 månader kvar på sommarlovet. Tänkte skriva 60 dagar men det lät helt lite :O Glöm inte av mig idag bara, så ni inte hittar på någonting utan mig. För jag känner att min dag hemma och INNE igår sysselsatt med ingenting var bara så inte okej. Puss

Känns som alla lämnar sverige nu!

Känns verkligen som att alla ska åka utomlands nu. Sett hur många statusar som helst på facebook där det står "planet går om 4 timmar" "creta imorn" "åker till turkiet ikväll" och liknande. Helt sjukt vad jag vill åka utomlands. I 2 veckor och bara chilla. Efter 2 veckor tröttnar man ju nästan och längtar hem så det hade varit så undrbart!
Som sagt, 2 veckor på det stället hade suttit fint.

Grillkväll med trevliga

Vi orkade inte dra ner till havet så vi (random som vi är) satte oss på närmaste gräsplätt i solen och grillade. Lite senare kom det fler folk. Härlig kväll med trevliga människor. Finna många fler bilder på facebook också. Puss!

(oseriöst för er som inte fattar)

Såhär vacker blev min tröja efter att Felix Norin skvätte ketchup på mig. Själv fick han en droppe på sitt lilla snöre på sin tröja sig för att han inte flyttad på sig när han satt på min plats. Fick även ketchup på min nya kavaj som jag får föröka tvätta bort med vatten imorn. Annars så är enda sättet att få den ren att tvätta den på kemtvätt. Blev bara så fruktansvärt arg att jag sprang efter dig som ett elakt monster med röda blodfläckar på magen och dricka i handen redo att skvätta på dig. Ledsen om jag skrämde dig eller nåt eftersom att du gick hem :( Själv har jag inga stora problem med det men ville bara informera er :) Och jag är lika omogen jag också jag vet. Så förlåt så mycket för att jag skvätte ketchup på ditt snöre, du kan få ett nytt om du vill.

HAHAHA SÅ MIN HUMOR!

HAHAHAHAHAAHAHAHAHHAAH ROLIGASTE NÅGONSIN.

Nyinköpt som inte visats på bloggen:


Snygga sommarshorts och en snygg kavaj. Kavaj passar verkligen till allt! Och jag säger som Linn. Den blir inte direkt lika prickig när den sitter på. Man kan vika ner ärmarna också om man inte föredrar det prickiga.
Nu när jag har pengar igen har jag några saker på min inköpslista:
1. Ljusa sommarshorts från Tessi.
2. Två somriga fina bikinis.
3. Klippa håret + slinga + löshår.
4. En eller två fina väskor.
5. Ringar + andra smycken.
6. Och till sist nya underkläder.
Shortsen och bikinisarna börjar jag med. Fast jag är verkligen sämst på att hitta fina bikinis... :(

En outfit:

Hittade en bild från min kamera på en enkel men ändå snygg outfit. Kameran har varit borta sen söndags så har lånat mammas systemkamera. På bilden har jag iaf på mig en kaval från cubus som jag älskar över allt annat. Färgerna är helt underbara och somriga. Tyvärr hittar jag aldrig någonting att ha till.. Tunikan är en enkel svart från Gina. Till det hade jag svarta leggings och ballerinaskor från din sko. Enkelt men snyggt. Puss!

Yesterday:

Undra helt seriöst om jag skulle kunna blogga varje dag? Jag får mina dagar jag hittar nåot intressant att uppdatera om. Idag är en sån dag :D Igår då i alla fall åka jag och Linn till stan för att köpa en kavaj till Linn som jag köpte en likadan i onsdags. Kan lägga upp en bild på den senare. Sen satte vi oss vis kanalen och chillade i solen.
Senare på kvällen åkte jag, Linn och Ebba och tog ett kvällsdopp på andalen. Linn var för feg och vågade inte bada haha! Det var hur varmt i vattnet som helst och jättemysigt! Sen vid 10 följde vi Ebba till bussen så sov Linn hos mig efter det!
Jag och Ebba meckar snyggaste hjärtat.

Nothin' on you baby.


Spotify: Bob – Nothin' On You [feat. Bruno Mars]
Goaste låten just nu verkligen!

Tidsfördriv.

AVSLUTA MENINGEN :
Jag har insett att min senaste kyss: var för ovanligt längesen.
Jag lyssnar på: avril lavigne - the best damn thing.
Jag pratar om: vad jag känner känner att prata om.
Jag tycker om: att märta är social.
Jag avskyr när folk: tror dom är coola och kaxar på telefon mot någon om en liten skitsak.
Min/mina närmsta vän/vänner är: linn + massa andra goingar.
Min första vän hette: säkert ett fint namn men jag minns vem det var.
Kärlek är: otroligt jobbigt att komma över.
När jag borstar tänderna: så tänker jag på hur jävla fula och gula tänker jag egentligen har.
När jag lagar mat: blir det oftast inte gott..
Jag tänder på: killar med snygg och brun överkropp heheh.
Det sexigaste yrket är: killarna som hjälper en med liften i skidbackarna, så trevliga och charmiga.
Det är charmigt när: jag sjunger.
Jag är rädd för: spindlar.
Den värsta känslan är: när man inte vet vart sin mobil är!
Den bästa känslan är: när man hittar mobilen igen.
Jag är bäst på: att skämma ut mig tyvärr.
Jag är sämst på: att skratta vackert.
Om jag va ett djur skulle jag vara: en fågel.
Om jag va en insekt skulle jag vara: en spindel för då skulle jag utrota mig själv.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en vass kniv.
Jag kommer alltid att vara: Jennifer Berg
Det finaste som finns är: högklackade skor :(
I sommar: ska jag vara mig själv och skita i vad alla andra jävlar tycker om mig.
Sist jag grät var: när jag fick ett ryck på kvällen i sängen och började deppa som alla får då och då.
Jag kan: stänga av datan nu så alla denna text jag lagt ner tid på försvinner, vilket jag inte ska göra men jag kan.
Jag kan inte: hålla mig vaken hela natten.
När jag vill tänka går jag: på tå.
När jag bakar så bakar jag: nåt med choklad!
Min mobiltelefon är: rosa och antik.
När jag vaknar på morgonen: somnar jag igen.
Innan jag går och lägger mig: ligger jag och drömmer om perfekta livet typ..
Just nu tänker: på mig själv i perfekta livet med en pool och ett stort hus och en varm sommar och massa vänner och en jättenajs fest i mitt hus med massa goa människor och hög bra musik och en stor garderob fylld med skor och kläder.
Bebisar är: så jävla söta och så förbannat jobbiga.
Idag har jag: fått sommarlov.
Ikväll ska jag: sova.
I morgon kommer jag: åka till stan och köpa en kavaj sen hem och sola.
Jag vill verkligen: att jag inte ska vara jobbig och blyg mot vissa.

Kläder, smink och hår:

Sov med massa spolar i håret inatt (rekommenderar INTE) så det blev det lockigt när vi tog ut dom imorse. Mamma borstade ut lockarna och liksom snurrade allt hår så det hamnade på högra sidan och så två blommor på det. Mamma sminkade mig även och det blev massa rosa haha! Hade min tunika från Missäy och jackan från Missäy på mig. Väska från Wedins för 1000 år sedan och ballerina till det!

Skolavslutning 15/6

Igår sov Linn hos mig så vi vaknade upp och gjorde i ordning oss tillsammans. Mamma fixade vårat smink och så fixade hon även mitt hår. Berättar mer om det sen. Efter dagen åkte vi i alla fall hem till mig och sedan hem till Linn och bara chillade. Nu är vi lediga i mer än 2 månader, helt jävla sjukt!

Bussen går 08.55

Här sitter jag framför datan. Har precis packat, bussen går 08.55. Slutar typ ett senare i Sillvik. Rätt chill hahaha! Vet inte vad som händer ikväll alls, det är ju regnigt och tråkigt stannar nog hemma. Imorn ska vi spela match i lerum och på söndag ska jag till stan med mamsen. Har inget annat planerat för helgen.

Nu sitter jag och lyssnar igenom massa goa låtar jag laddat över på iPoden. Mest massa lugna och härliga låtar med The Fray och sånt haha! Jaja ha det så bra så hörs vi!

Yepp Yapp.

Behövdes en förändring. Min wannabe-topshop-design funkade inte längre. Inte så mycket skillnad men anyway, imorn är det lagdag. Så antar att hela vårat lag plus B-laget ska ner till Sillvik. Blir ju kul nu i regnet. På med stövlar och regnkläder hahaha! Bussen går klockan 9 från mig så det är rätt chill. Något som är ännu bättre är att jag har i pricip inga vanliga lektioner kvar. Bara städa på måndag sen är det sommarlov! F r i h e t  t i l l  1 0 0 0 !

Bild från Linns tjejmiddag i helgen. Oslagbart var det! Orkar inte lägga upp massa bilder på det. Det finns flera 100 på facebook.

@ Mediateket

Sitter och chillar i mediateket med Linn Olsson. Vi har franska och linn suger. Hon frågar mig om allt för jag är redan klar och jag äger. Nääää men vi slutar faktiskt snart, så då ska vi hem till henne och sola på hennes altan.
Hahaha jättegammal bild på mig. Hörs hos Linn sen!

Tillfällig bakgrund.

Hahaha vill bara säga att bakgrunden är tillfällig. Testar lite tills jag bestämt mig!

Saknar sälen och snö lite... faktiskt

Saknar det faktiiiiiiiiiiiskt. Helt mysigt uppe i backen när det är sol ute. Fast fan va underbart det är med sol och bruna ben hehe. Sommarlov om 11 dagar då. Jävligt gött! Ska nog till Linns sommarställe under midsommar också. Blir nice hehe. Men nu måste jag byta om. Höres!

Outfit of yesterday:

Hahahahah underbaraste outfitbilden. Var absolut inte meningen att det skulle vara en sån bild. Idag hada jag bruna jeansleggings och en vit tunika bara! Tunikan på bilden är från gina och så ett halsband från sisters och linns armband och converse till det. Goaste dagen var det!

Igår med Madelene.

Igår i slottsskogen med madde. Supermysig och sjukt rolig dag hahahah! Vi blev typ fåglarnas nya gudinnor. Älskar dig gömms! Nu ska jag snart träna. Pöss!

Holieshiet

Usch usch usch, vissa av er har säkert redan sett den. Men asså detta var det värsta jag sett, tycker synd om grabben ju :(

Justja studiedag, så var det ja!

Kom på att vi har studiedag imorn ju! Helt sickt, var så inte beredd, tänkte änna gå och lägga mig om någon halvtimme för jag börjar ju 8 imorn. Men vafan GÖTT!
Hahahahahahaha dagens händelse verkligen!

Goa partylåtar

Har lagt till massa goa partylåtar på min playlist, "summer's here baby"

Wildboyz feat. Ameerah – The Sound Of Missing You - Dave Ramone Radio Edit
Spankers – Sex On The Beach - Paolo Ortelli vs Degree Reloaded Edit
Rico Bernasconi vs DJs From Mars – Luv 2 Like It - Max Farenthide pres. Cisko Disco Re-cut
Spencer & Hill – Right On Time - Radio Mix
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit
Mark Oh vs Scatman – Scatman 2009

Några har ni säkert hört och andra inte. Men detta är musik jag gillar haha. Blir helt partysugen när jag hör det! Tagga Linn på lördag då! Typ 23 tjejer blir det, awesome!

Sommardag.


Lite chill bilder från idag. Haha den första bjöd jag mest på. Slutade kvart i 4, inte okej! Så åkte bara hem och la mig på altanen lite. Sen påminner plötsligt Fanny mig om att det är träning så fick stressa på mig alla kläder och åka till träningen. Men det gick bra och solen lyste som fan så har fått massa färg idag. Imorn ska det bli lika fint väder. Nu har linnpi piercat naveln också, vill jag med göraaaaaaaaaaaaa men får inte för pappa haha :( Jaja nu vet ni det med. Hörs imorn!

Dagens jag:

Inga bra bilder hehe. Jaja iaf shortsen är avklippta jeans från gina, jackan är från gina och linnet är från... aa hehe gina. Converse och svart väska till det. Nu vet ni. Pöss

RSS 2.0