Mobilblogg: sitter på bussen mot stan! Slu...

img_7404 (MMS)

Mobilblogg: sitter på bussen mot stan! Slutade tidigt idag så nu ska vi in och möta Ester. Blir en fika och kanske lite shopping. Puss och hej!


21:53

Har verkligen iiiiiiiinget intressant att skriva idag. Anna väckte mig nästan och fråga om jag vill kolla match med henne på vallen. Och självklart ville jag det så hon kom och hämtade mig. Efter det gick jag hon och Rasmus hem till henne och kollade film. Sen skulle jag träna. Gick väl helt okej, så sjuuuuukt kallt var det! Varit en härlig och mysig dag i alla fall! Bättre än alla andra söndagar..

Fick även besöksrekord idag tack vare erika som utsåg mig till "veckans outfit" weeei :D Men annars har jag inget intressant att skriva. Puss
Nya profilbilden på facebook, tagen igår! Men ni får ha det så bra. Puss

Saturday's gonna be alright.

Drog hem till Linn vid 4 ungefär efter en härlig mysdag inomhus, det spöregnade ju som sagt.. Vi mötte upp Sebbe och lite senare mötte vi även upp Ester och Josefin. Åkte hem till simon för det skulle vara lite folk där. Ingen speciellt händelserik kväll men det var väl mysigt. Kallt som satan men jaja. Alla åkte rätt tidigt för alla var tvungna att dra, så åkte alla åt olika håll och jag kände att jag orkade verken åka tillbaka in i torslanda eller ner till hjuvik och definitivt inte till örgryte haha! Så jag drog hem. Självklart hade jag ju glömt nyckeln och fredrik svarar inte på mobilen och ingen är hemma hahah! Men efter en stund kom jag in endå.

Imorn känner jag att det skulle sitta fint med en tur in till staden för att samla på mig lite smått bl a. gröna jeans, en svart tunika från hm, nya stora pärlörhängen, någon fin ring och ev. en skinnjacka eller en svart dunjacka från hm. Har fasktiskt 2200 nu gött. Inte likt mig hehe. Hoppas ni haft en trevlig lördag för det har jag. Puss!

Somliga ljus brinner aldrig ut..

Dagens outfit - jeanslegging från vila, tunika från vila, skinnjacka från bling, gammal pälsväst från kappahl, halsband från missäy, väska från partugal och linns palladium till det. Som jag dessutom trampade ner i en lerpöl med som ni kanske ser. Smart tjej, eh a. Lägger upp lite bilder från idag sen också. Puss

Höstens snyggaste: päls

Sååååå snyggt så det finns inte! Linn har den första och jag blir helt galen varje gång jag ser henne i den. Själv har jag typ 4 skinnjackor men jag vill verkligen ha någon med päls. Har fasktiskt inte en brun så kanske ska satsa på det? Hehe. Ska iaf köpa jackan som är på bilden med både fram och bak sida till mamma. Den kommer ifrån HM och kostar 299:- kronor. Väldigt billigt om jag får säga det själv. Så kanske får låna den vad vet jag. Resten av jackorna kommer ifrån Top Shop. En en tur på stan imorn hade inte suttit fel...

Madeleine eller Jamilla?

Vad jag har hört så har Jamilla både försovit sig och kommit försent. Men liksom, vem gör det när man är med i idol?! Skojar tjejen eller? Man söker ju inte om man inte vill vara seriös och gå in för det, och om man gör det så försover man sig åtminstone inte. Det är vad jag tycker iaf. Så nä, Madeleine förtjänar verkligen en plats i idol, hon är bra. Men om jag ska välja ut mina favoriter skulle det vara: Alice, Jay, Linda och Sebastian.

Rösta:

Madeleine: Ring 099- 414 01 eller skicka ”Madeleine” till 72 400
Jamilla: Ring 099- 414 02 eller skicka ”Jamilla” till 72 400

Röstningen avslutas idag vid midnatt!

Årets skolfoto..

Mamma kom nyss in med årets skolfoto. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Heeeeemst ful på enfotot. Klassfotot är väl inge vidare heller haha. Värst av allt är ju såklart att mamma vill skicka bilden till hela släkten också haha! Åhnej, inte nöjd...

Two movies:

Har faktiskt inte sett någon av filmerna och så såg jag nu att man kunde hyra dom båda på TVn så det får jag väl ta och göra snart! Båda verkar så himla bra. Typiskt sånna filmer som man vill se nu när det är så dåligt väder. Så just därför vet inte riktigt om jag ska hoppas på att det blir spöregn imorn så jag bara kan stanna hemma och kolla film, eller ifall jag vill att det ska bli bra väder så jag för det första kan ta mig en promenad på morgonen och sen gå ut och träffa någon eller göra något utan att bli helt pisseblöt! Jag hör iaf att det just nu smattrar på gatan utanför, men tror jag hoppas på sol!

Sitter i skolan och väntar på att jag sk...

Sitter i skolan och väntar på att jag ska ha no i 2 timmar nu. Underbart. Och jag mår inte bra heller! Lagade någon köttfärsspett på hemk. och nu mår ja typ illa! Ont i huvet och massa. Orkar inte sluta halv 4 idaaaaaag. Verkligen senast på skolan. Vill in till stan också och köpa lite grejer men ingen som vill hänga med. Nej, idag är ingen bra dag.


Mobilblogg: påväg till skolan

img_0595 (MMS)

Sitter i bilen nu påväg till bussen. Har inget speciellt att skriva.. Får se vad som händer sen. Puss


Regn & ännu mera regn

img_4616 (MMS)

Träning nu! Självklart spöregnar det.. Grymt jobbig gympalektion i skolan och så lite fotboll på det nu! Sitter fint. Känner förresten att det blev bara mobilblogg både igår och idag haha? Och bara bilder på mina ben, eh a ska blir bättre på det. Hörs ikväll!


Nu sitter vi på bion! Det blev eclipse för...

img_7958 (MMS)

Nu sitter vi på bion! Det blev eclipse för vi är lite efterblivna och har inte sett den än haha! Hörs sen, puss Haha fanns ingen teckning igår så får lägga upp nu ist.


17:08

Sitter vid mammas dator på hennes jobb. Tog bussen hit efter skolan. Just nu har hon franskund (hon jobbar med att ögonfransförlägning så som jag har) men snart är hon klar hoppas jag! Då ska vi ner på stan och käka och sen blir det bio. En riktig "mamma-jennifer dag" som vi brukar säga. Puss

F & J.

Snygga tjejer på busshållplatsen! Just nu sitter jag hemma och kollar på TV, om en timme kommer fanny och hämtar upp mig så ska vi till HÖNÖ och spela match! Blir nog lite bilder. Men nu ska jag snart lägga upp en outfit bild tror jag, snarare bilder på jackan jag köpte för några veckor sedan! Blir årets vinterjacka. Puss på er!

Pannkakor!

Såg på fejjan att det var massor som åt pannkakor idag, så kände mig lite frestad och gjorde några till mig med! Chokladsås, sylt och glass. Inte ok. Men tar mig ut på en promenad i det friska vädret nu så kommer jag hem lagom till att byta och om sedan åka till konfan. Puss på er!

00:08

Har skrivit av mig ikväll verkligen! Är helt tokig i att blogga! Ibland finns det så mycket att skriva och ibland finns det verkligen ingenting att skriva om. Men idag har jag kollat igenom gamla bilder så då fanns det en hel del jag ville dela med mig av här. Måste bara samla på mig lite fler besökare, då blir det ju mycket roligare också!

Fanny sov hos mig igår till idag. Vi gick hem till anna runt 9 någon gång och sen åkte vi hem ganska tidigt efter det och bara myste. När vi vaknade idag tog fanny bussen hem vid 3 och innan det kollade vi bara på film. Efter det gjorde jag iordning mig lååååångsamt. Sitter nästan bara inne på dagarna och går ut på kvällerna så mamma har börjat kalla mig för softpotatis nu hahaha. Men sen så hjälpte jag iaf mami att laga mat och så kom sandra hit. Vi gick ut och bara snackade, så underbart ibland att bara gå runt att prata. Perfekt väder, lite halvkallt och vindstilla och stjärnklart, helt tyst också för det var ju söndag! Eller jag skylde på det iaf haha! Imorn är det studiedag, älska älska älska! Ska gå upp tidigt och göra iordning mig, skriva lite på engenskan och öva lite på musiken kanske, sen ska jag komma ut och träffa någon en stund och klockan 4 är det konfa. Efter det blir det till att gå hem och plugga. 
Så, nu vet ni hur min morgondag ser ut. Ganska så fullt upp iaf? Så har jag något att skylla på om jag inte hinner blogga. Men blir väl mobilblogg kanske! Puss!

Memories of summer 2010.

Några av sommarens skönaste stunder, finaste bilder och roligaste minnen! I början av sommaren bestämde alla sig för att sommaren 2010 skulle vara den bästa sommaren någonsin! Ingen hade längtat så mycket efter sommaren som vi alla gjorde. Men när sommaren snart var slut kände iaf jag att det var inte så kul, det hände inte så mycket. Kunde endast nämna några grejer jag gjort men nu när jag sitter här i höstrusket tänker jag verkligen hur underbart det är! Här är lite kortfattat några av sommaren 2010s bästa stunder:

Linns tjejmiddag - invigningen av sommaren!
Skolavslutningen
Åka nathalies lilla gummibåt vid grytorna
Alla underbara dagar först på lilleby sen vid vanessas pool
Alla dagar jag och familjen i gävle åkte till stranden i 35 graders värme!
Bad i hästevik med tjejerna.
Alla dagar inne och kolla på partille cup.
Alla matcher jag kollar på under gothia - underbart!
Smögen - så sjukt kul!
Långhelgen jag sov hos nathalie.
Dom hemska dagarna jag låg på sjukhus.
Filmkvällen hos mig med alla då vi kollade på REC - hahaha alla skrek så högt!
Alla andra mysigt filmkvällar hos mig.
Stan med Ebba i spööööregn då vi åkte in helt i onödan
Alla långpromenader med vännerna i regn och rusk
När jag och linn satt vid kanalen i stan i början av sommaren.
Tylösand med familjen.
Skrea strand med underbara Ebba!
Cykeltur med sandra till maxi och äta massa gott vid dammen.
Alla dagar vi åkte till maxi och köpte vindruvor och mörk choklad.
Alla gånger vi satt utanför entrén i skolan där solen stekte!
Slottskogen med Madelene.
Färgelanda cup med tjejerna
Myskvällen på Emmas altan med massa folk.
Gå dag på stan med linn i vääärmen!
Sena badkvällar på andalen.
Midsommar på Linns sommarställe.
Alla roliga hoppbiler vi tog när vi hoppade från bryggan på lilleby.

Som sagt, underbara minnen! Hoppas ni också haft en underbar sommar. Nu längtar jag ihjäl mig till underbara vintern. Men först mysiga höstdagar, så fina bilder med alla fina färger och löv. Älskar när det är kallt och man måste ha massa kläder på sig även fast solen skiner och man bara kan sitta i solen och njuta av den lilla värmen man får! Men nu har jag skrivit av mig tillräckligt. Ett sista inlägg om vad jag gjort idag också innan jag ska sova! Puss

Alla mina hårfärger och frisyrer!

Jag har verkligen haft 100 hårfärger och frisyrer, här är några i tur och ordning haha:
Jag har faktiskt varit svarthårig för er som inte visste! Först klippte jag lugg, och så färgade jag det mörkbrunt, bara någon månad senare färgade jag det svart och detta hände typ i femman om inte fyran! Sen hade jag lugg och svart hår tills våren i sexan, då skaffade jag snedlugg men det var fortfarande svart. Så klippte jag upp det jättemycket och klippte snedlugg till skolfotot i sjuan.
Sen fram mot julen i sjuan växte håret och det blev med mörkbrunt. Den första bilden är från Linns tjejmiddag i... januari eller något och den andra är väl från mars eller något. Ni ser ut den lite ljusare utväxten. Hade så sjukt långt hår för jag klippte det aldrig!
Och plötsligt där i Mars tror jag det var iaf, fick jag för mig att slinga håret. Så gjorde jag det och detta blev resultatet! Ljusa slingor. Den första bilden är tagen helgen efter jag slingade det. Den andra bilden är från början av maj någon gång. Den färgade jag det inte på hela sommaren så det blektes lite. Klippte av håret ca. 10 cm vilket jag ongrade då, fanns ingen frisyr i det..
Sedan efter ännu lite blekning av solen hade jag denna fina bruna hårfärgen. Trivdes väldigt bra i det men ville ha något yttligare.
Så slingade det jätteljust gemfört med innan och klippte ännu lite kortare.
Nå.. Vilket är finast? Många säger att dom gillar mitt svarta hår och det måste jag hålla med om, älskade att vara svarthårig. Men ville testa att ha ljust hår, och för att inte slita på det för mycket gjorde jag det lite ljusare för vaje halvår kan man säga, tog mig alltså 2 år att få det från svart till mörkblont. Just därför tänker jag dessvärre INTE färga det svart på ett himla tag hahaha!

Spelas just nu:

Only girl - Rihanna
Rihannas nya låt, så braaaaaaa! Lyssnat sönder den hela kvällen! Hittade inte den riktiga verisionen på youtube men den finns på spotify. Värd att lyssna på, ni kommer älska den som jag!

It's just the real me.

Ringar - Nathalies
Tunika - Gina
Armband - Potrugal

Friday night.

Fick med mig lite bilder hem från gårdagen iaf:
Pic 1: Jag, Nathalie, Märta - en av måååånga hoppbilder, ingen blev särskilt bra haha!
Pic 2: Jag
Pic 3: Nathalie och Vanessa
Pic 4: Elof, Nathalie, Vanessa och Tim

En trevligt lite mer chillkväll sådär. När vi kom hem gick vi upp till övervåningen på nathalies garage haha! Så satt vi där en stund med datan med Sebbe och Leo. Sen blev vi uttråkade och gick in och somnade. Nu ligger jag i Nathalies säng och hon sover, hon vaknar väl snart hoppas jag haha. Hon sa tydligt igår att jag inte fick väcka henne, så jag gör väl inte det då. Puss på er.

Woohooo!

Lyssnar lite go musikka hos Annisen. Chillar järnet baraaaaaa! Vad gör ni själv männskor? Pöss

Hos Nathalie gött.

Sitter hos Nathalie. Fixar oss lite. Ska hem till Anna som ni såg. Men konstigt nog vet hon inte att jag också kommer än... Men det ordnar väl sig antar jag haha! Sover här sen och imorn blir det Toy Story 3 med mamma och syskonen haha! Låter skevt men blir kul. Kom hem från stan för en stund sen, var där med Hanna Vanessa och Nathalie så. Kollade runt lite. Jag lämnade tillbaka en tunika så nu har jag 300 att spendera. Får snart lite pengar så blir det till att beställa den gråa tröjan från novaqueen och så ska jag nog köpa uggs och ett par nya jeans. Lite härliga höstkläder! Men nu ska vi nog kila snart, hörs ikväll! Har faktiskt med kameran för en gångs skull så blir lite bilder. Puss och hej.

Just nu hos Nathalie:


Snyggt från Nova Queen.

Hittade 3 snygga grejer från Nova Queen. Dom har verkligen grejer man sett på folk och letat ihjäl sig i alla HM, Gina, Bik Bok affärer osv. Den första tröjan har jag sett på Isabelle Strömbergs blogg. Hon köpte den och verkade gilla den, såg så snygg ut på! Den andra verkar så go och ha till det hon har på sig; jeansshorts, leggings, något linne, koftan och halsduk! Och den sista är ju bara helt underbar. Vill inte riktigt ha den baseballjackan som finns på Gina.. Gillar mer den som finns på Zara (tror det är den Baby S har.) Men nu har jag ju hittat den här. Snyggare luva och krage!

Tycker ni ska kika in på hemsidan. Lovar att ni hittar iaf något snyggt! Klicka här!

Myser framför TVn!

img_5743 (MMS)

Kom hem för någon timma sen. Har ätit och mest sovit. Blir till att ta det lugnt bara idag och bli frisk! Just nu ligger jag och kollar på chowder haha. Så typiskt mig, älskar barnprogram! Snart ska jag nog krypa ner i min gosiga säng och kolla på någon film. Puss så länge!


Mobilblogg: regn regn regn...

img_3550 (MMS)

Sitter på bussen, älska vädret right? Nae, fast lyckades hålla mig torr, nu är det bara den lilla biten från bussen till skolan som är kvar, det bara mååååste bli bättre väder sen. Ska hem efter skolan och sen tilbaks till skolan för att sedan gå till zenith och träna... Men vi hörs senare nu ska jag gå av bussen. Fyfan för regn!


Baby Senorita.

Jag tycker hon är så sjukt fin! Drömmer om håret och dom bruna ögonen och allt. Så fint med sån starka rouge och dom rosa läpparna! Hennes blogg är en av många jag har ett behov av att kolla flera gånger om dagen. Har ju min mobil med 3g nät så jag kollar väldigt ofta. Älskar göteborgsbloggare! Allt ska alltid hända i sthlm hela tiden.. Göteborg är fan bättre! Då vet man att alla kläder och annat hon köper faktiskt är möjligt att få tag på. Vill verkligen ha hennes långa fina hår! Så sjukt fin är. Läser även Dessies, Kissies, Kenzas och Isabelle Strömbergs blogg varje dag. Sen händer det att jag kikar in på paows, andreas wijks och några andras. Men dessa bloggar har jag nästan läst sen julas och det går inte att sluta någon av dom! Måste hålla mig uppdaterad hehe. Men nu ska jag nog sova så hörs vi kanske på mobilblogg imorn. Puss!

Sunday & monday.

Lånade mammas jacka som är superdupergammal och kommer ifrån Vero Moda. Skitsnygg om jag får säga det själv.

Det blev min lilla outfit för söndagen. Efter en lång dusch och lite tid för mig själv hemma som en tjej alltid behöver gick ja ner till maxi och träffade Karin, Sara, Sandra och Nathalie. Sen gjorde vi i princip ingenting. Hamnade på torget där jag träffade Madelene så pratade vi bara och hade det lite trevligt. Idag däremot har jag varit i skolan, mådde sjukt dåligt för jag var så hungrig, inte ok att glömma frukost! Men efter lunchen blev det bättre, då drog jag till konfan som började idag. Sen blev det till att åka hem till mig med fanny och baka chokladmuffins. Kan ta kort på mina underbaringar senare eller imorn, då vi ska sälja lite gott på föräldrar mötet. Men nu ska jag väl uppdatera mig lite och ta ett sista kik på nya händelserna på facebook och alla bloggar innan jag stänger av och ska sova. Puss på er!

Litet tips.

Världens godaste! Ni måste testa det om ni inte gjort det än. Kan äta ihjäl mig!
PS. Min kamera är tillbaka! Inte hittat laddaren så har inte kunnat använda den. Så det där var gamla bilder men man blir ju sugeeeeen!

Inspiration - höst.

Fick en attack och sprang in till datorn och kollade igenom alla världens webshoppar och hittade massa fint som jag delat upp i olika kategorier:
Smycken - bär nästan alltid smycken! Det är det som gör kläderna snygga om jag får säga det själv. Jag har alltid på mig vanliga tråkiga örhängen eller inga alls men tycker det är hur fint som helst med örhängen som på bilden till någon härlig kofta och halsduk så det är något jag måste samla på mig några känner jag. Jag har rätt mycket armband men alltid kul med fler. Fastnade för skinnarmbandet. Det mesta på bilden kommer från Bik Bok och HM.

Koftor och halsdukar (stickat) - mysigaste som finns med koftor och halsdukar! Känner nästan ett måste att köpa den svarta på bilden, älskar spetsen bak på ryggen! Den beige/aprikosfärgade ser så härlig och mysig ut så är sugen på den med... Sen ska jag nog även köpa mig en till halsduk. Man tröttnar ju lite på det man hade förra året. Halsrukarna kommer från Gina och koftorna från Top Shop.

Linnen, tunikor, blusar - alla på bilden är så fina men gillar den första och den sista mest. Sen har jag kollar på linnet rätt mycket så kunde inte låta bli. Dessa snyggingar kan man kombinera på massa olika sätt. Snygga jeans och en kavaj, smycken och snygga skor så blir det lite finare, medans man samtidigt kan kompinera med en kofta, halsduk och boots/kängor/converse så blir det genast lite med vardagligt men snyggt. Vill samla på mig någon av dessa på bilden iaf! Och allt kommer ifrån Top Shop.

Övrigt snyggt - gröna jeans och nya svarta jeansleggings står högt på listan nästan. Sen gillar jag även den stickade koftvästen som kommer ifrån Gina. Så snyggt med skärpet! Så gick jag in och kikade på Zaras hemsida och hittade voulangkoftan. Den ser så mysig ut, snygg färg och voulangerna gör ju så mycket! Sen kommer vi till jackan, alla har väl redan sätt den? Vet inte vad ni tycker om den men jag tycker om den! Något annorlunda men väldigt snyggt. Har redan köpt mig en vinterjacka men denna känns med som höstjacka. Skulle jag gärna vilja ha men det är ju inte alls man kan få..

Nya Tom Joule.

Skrev ju lite om Tom Joule stövlarna för någon månad sen. I augusti och nu i september kom dom ut i butikerna i nya färger:
Jag vet inte vad ni tycker men jag tycket sådär.. Fanny köpte dom bruna som faktiskt vad väldigt snygga men dom rosa/röda med turkost! Inte någon hit om jag får säga det själv. Dom med lila trodde jag skulle vara något i den svarta stilen men dom ser mer grå/bruna ut. Får se hur dom ser ut i butik, är dom hyfsade köper jag nog dom! Blir fint nu till hösten. Och för er som inte vet är dom billigare än hunters (och snyggare!) 990:- tror jag.

11 september

11 september idag. Vilket innebär mina syskons födelsedag! Så nu blir det kalas, först ska jag med till universeum på barnkalas. Haha kan väl bli kul! Sen kommer släkten. Måste kila nu så vi hörs när jag kommer hem. Puss på er!

Gamla & nya

Kevin Rudolf – I Made It (Cash Money Heroes) - Acoustic
Keane – She Has No Time
Rebound – Not Helpless
Oskar Linnros – Från och med Du
Justin Bieber – One Time
Justin Nozuka – Oh Momma
Michael Mind – Ride Like The Wind - Klaas Radio Edit
Basshunter – Saturday - Radio Edit
Kobojsarna – Sång Om Ingenting - PJ Harmony Weekday Remix
Mohombi – Bumpy Ride

Där är lite låtar jag lyssnar på nu för tiden. Både nya och gamla bra. Så fort jag kommer hem kopplar jag in iPhonen i högtalarna och så spelas mina playlists om och om igen. Just nu är det Revive – Blink som är på. Gör iordning mig lite blir nog lite bilder senare. Puss o hej

08.48

img_0364 (MMS)

Nu drar jag till bussen! Börjar sent idag, underbart. 3 lektioner på det. Kan funka. Puss!


Andreas Wijk.

Kan verkligen inte sluta lyssna. Så jävla bra. Perfekt på alla vis och så sjukt snygg. Jo jag vet alla har i princip skrivit så om honom på sin blogg så då kan väl jag med ta och göra det. Får rysningar när han sjunger just denna låten. Åååååh så bra. La upp denna här för att det ska bli lite lättare för mig att hitta klippet också.

Vaknade för någon timma sedan iaf. Helt okej söndag. Det är bra väder och jag sitter i mjukisdressen och känner för en promenad i det fina vädret. Lite för varmt tyvärr, längtar nämligen efter dom där riktigt kalla men soliga dagarna nu fram mot hösten. Så man kan gå i tjocktröja och väst och halsduk och ändå känna sig lite frussen men värma sig i solen. Älskar det verkligen! Får massa minnen från förra hösten/vintern när jag tänker på det. Sjukt underbar tid, fattar inte varför jag känner så haha! Hoppas det blir lika bra denna hösten/vintern! Saknar såklart sommaren lite men på något konstigt sätt tycker jag att soliga höst, vår och vinterdagar är härligare! Vi hörs lite senare, puss!

Life is good wherever you are.


Fick bli en dagens outfit! Där ser ni även en lite tydligare bild av håret kanske? Men koftan är iaf från Tessi, linnet från vila och jeansen är från gina. Ringar från HM och halsband från Sisters. Känner att det blev mycket bilder på bara mig nu haha! Men jag jobbar fortfarande med desinen. Har några småsaker kvar sen är det i princip klart. Vet inte hur jag ska ha det i menyn bara.. Men det fixar väl sig. Puss så länge!

Resultatet!

img_4423 (MMS)

Resultatet! Blev nöjd. Finns även en bild på Facebook http://touch.facebook.com/?w2m#profile.php tog de på Facebook på mobilen så vet inte om det funkar på datan. Har so nu, iiiinte kul så här i slutet av dagen.


Sitter hos frisören!

img_1458 (MMS)

Sitter hos frisören! Slingar det..... ljusare eller mörkare? ;) Snart klart i alla fall hoppas jag! Suttit här ett tag. Puss!


Jobbat på ny design!

Har suttit ner en stund nu och gjort mig en ny design. Tröttnat på den gamla som jag haft sen tidigt tidigt i våras. Lite kul med nytt. Inte alls färdig har bara fixat grunden än så länge. Blir lite bilder och annat som ska in lite här och var och annat som ska fixas i menyn. Men det hinner jag inte fixa idag för nu ska jag sova! Puss på er alla.

RSS 2.0