All i do is win win win

Detta hade suttit fint, eller va säger ni? Skorna, väskan och linnet ska bli mina snart iaf. Det är så gott som bestämt, punkt.

Oh summer I miss you so bad

B.o.B – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Swedish House Mafia – One (Your Name) [feat. Pharrell] {Radio Edit}
Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love
Coffey Anderson – All Ye - Acoustic
Dany Kay – My Feelings For You - PH Electro Radio Edit
Jaykay – Princess - Radio Version
Lazee – Do It
Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix
James Morrison – This Boy
Alexandra Burke Feat. Pitbull – All Night Long - Single Version
Stromae – Alors On Danse - Radio Edit
Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit
Rasmus Seebach – Natteravn
Jay Sean – Do You Remember
Rebound! – Hurricane
Tom Pulse – Cuando - Sunshine Radio Mix
Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit
Usher featuring will.i.am – OMG
Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars
Owl City – Vanilla Twilight
Train – Hey, Soul Sister
Lovestoned – Rising Girl - Radio Version
James Morrison – You Give Me Something
Jason Castro – Let's Just Fall In Love Again
Wheatus – Teenage Dirtbag - Original Version
Taylor Swift – Forever & Always - Piano Version
K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix
Mark OH vs Scatman – Scatman - Radio Mix
Dessa låtar lyssnade man ju flitigt på i somras. Får sån sommarkänsla av vissa så det finns ju inte?! Åh vad jag älskar att gå tillbaka och lyssna på gamla låtar. Längtar nästan till sommarn så jag kan gå tillbaka och lyssna på låtar från vintern 2010-2011. Ge mig sommar!


Ny design - igen

Vet inte riktigt va jag skrapat ihop. Men snabbt gick det. Har fortfarande inte någon speciell blogglust.
However, sitter framför TVn och kollar på prinsessans dagbok 1. Ska nog göra iordning mig nu, och framför allt förbereda mig för en ny skolvecka. Åååhh jag orkar inte?! Behöver lov. Men då måste jag hetsplugga inför moppeprovet också, ska nämligen ut och köra i trafiken på tisdag och vill inte köra ihjäl någon direkt. För tro mig, jag är inge pro på moppe om man säger så.
Hmm.. jaa? Vet inte vad jag ska tycka. Känns som jag gick tillbaka till min gamla design. Eller det kanske är innehållet det är fel på? Ska nog börja ta med mig min kamera mer, fastän den är en total kaos. TTYT

Update'

Jag kom på nu, är inte alls nöjd med designen... Är inte nöjd med något. Har ingen blogglust längre? Ingen bra kamera, inget bra bildprogram. Inget är bra just nu.
Hoppas ni mår bättre. Puss

Update från gårdagen

Jag och Linn meckade till ett lan igårkväll. Haha mest för colan och uppesittargrejens skull men ändå. Vad finns det mer att säga? Jag är trött efter typ 4 timmars sömn och rätt så trött på cola för tillfället. Natten gick ut på att fixa min design som nu är rätt så klar. Blev rätt lack när ingenting gick som jag ville, vi var så jävla trötta så när jag gjorde headern skrev vi fel typ 5 gånger så fick vi gå tillbaka och börja om från början. Men till sist fick jag ihop det!
Nu ska vi snart hem till mig och mysa. TTYL
Två trötta tjejer mitt i natten, svårt att vara snygg då...

Give me som love love love


Inspiration: silver

ÄLSKAR silver, och ÄLSKAR ringar. Detta är några av mina favoriter från cocoo. Kanske ska beställa några? Tyvärr är som allra snyggaste slur, såklart. Nu ska jag gå och äta, TTYL.

Victoria's secret

Alla skriver om Victoria's secret för tillfället känner jag. Så då kan väl jag också göra det. Dessa hade inte suttit fel till sommarn! Blir lika irriterad på deras snygg kroppas varje gång. Ska nog ha framme en bild på någon av dom på mobilen som jag ska kolla på varje gång jag är sugen på något gott. Hm... Kommer inte klara det but worth trying!

Today

Enkel och rätt så trist outfit. Perfekt en måndag som denna...

Tillbaka i skolan, känns..... sådär

Jahopp, då var man tillbaka i skolan då, plötsligt känns det som om vi aldrig haft något lov ens? Jag kom faktiskt upp rätt bra imorse till skillnad från vissa andra har jag märkt haha! Det är ju ändå bara 20 skoldagar innan lovet (BRANÄS) så det känns rätt okej.
Ledsen chey som hoppades på en liten mjukstart i skolan, men nehepp fösta provet är redan om 3 veckor... TTYL

Idag var det en ny Jennifer som vaknade upp!

Ja som sagt, idag var det en ny tjej som vaknade upp. Förberedd på ett nytt år med nya framsteg och nya framgånger. Man kan inte förändras, man är alltid den man är. Men ibland händer det att vi mognar, tar nya steg och ser framåt istället för bara här och nu! Jag känner att jag inte varit mig själv de senaste. Man kan inte intala sig själv att vara någon annan, inte i längden. Jag är ingen perfektionist, men jag kan hata smuts och spindlar för de?
Men när det gäller att ta tag i saker så är jag faktiskt en hejare på det. Åtminstone från och med nu, haha!
Jag ska vara den glada och positiva tjej som finns inom mig, någonstans iaf..? Förbered er, för jag kommer ta er med storm!
Med vänliga hälsningar...


Angående mitt lilla experiment...

Jo, som sagt var så handlade jag med mig lite grejer hem från stan igår. Jag har länge varit ute efter ett bar svarta jeans men har aldrig hittat några, perfektionist som jag är... Så hittade jag ett par gråa som var bara sådär helt jävla P E R F E K T men självklart så är dom ju gråa. Så kommer fanny på att man kan ju faktiskt färga dom. Och det var va jag tänkte göra.
Hade aldrig gjort det tidigare så vi chansade lite och lyssnade på va dom i butikerna sa, hur man skulle göra osv.
Kan säga såhär. Det blev jävligt fail. Dom blev inte alls svarta utan helt fläckiga som dom var när jag köpte dom. Då var dom gråa med några ljusa fläckar på. Men, ändå blev jag supernöjd! Det blev nog nästa bättre nu än va det hade blivit om dom var helsvarta tror jag? Epic fail skulle jag vilja kalla det! Glömde för och efterbild men såhär blev resultatet:
Man ser dock inte så mycket, kanske för att dom blev rätt svarta ändå? Det blev skillnad iallafall och jag är nöjd!
Byxorna kommer ifrån Rut m. Fl. och färgningsmedlet köpte jag på Åhlens.

En bloggdesign

Satt en stund och gjorde en design till amanda! Tänkte visa er ifall ni ville se. Som sagt så svarar jag gärna på era frågor om bloggdesign och kan börja skriva lite om det här kanske? Här har ni den iaf:
Och jag vet! Jag ska fixa så att min blogg har samma design i alla webbläsare. Eller vacker dag... När jag får tid...

Tog mig en "Jennifer-dag"

Tog mig en riktig "Jennifer-dag" idag. Började dagen med mitt experiment som totalfailade fast på ett bra sätt, är grymt nöjd! Epic fail skulle jag nog kalla det med andra ord.
Anyway... Undertiden tog jag mig en dusch och satte mig sedan framför datorn med silvershampoo och ansiktsmask i väntan på resultatet. Inte förrän 4 fick jag tag på min going fanny. Så då träffades vi på maxi och jag köpte ben&jerry's som vi hade när vi kollade på film hos mig sen. Annars har jag inget mer att komma med just nu.
Två bilder från tidigare idag. TTYL

Nu, sova. Imorn, experimentera.

Nu ska jag sova, imorn blir det till att experimentera men mina nya grejer jag köpte igår! Sen ska jag även på jakt efter mitt försvunna linne och så får vi se vad som händer... La ner över 600 kronor på detta så åt helvete om det inte går nu.... Visar er imorgon!
Va kan de vara? Haha nä inget speciellt. Vill man ha något extra så får man väl jobba för det. Ska nog börja sy mina egna kläder också, så får jag ju det precis som jag vill ha det?
Nä nu har jag nästan avslöjat, hörs imorn!

Har faktiskt inget emot att skolan börjar snart.. (!?)



UPDATE: ligger i sängen och väntar på klockan mest. Vet att om jag går och lägger mig nu så kommer antagligen inte någon vara uppe när jag vaknar imorgon, klockan 8 rent ut sagt. Vad ska jag då hitta på? Funderar starkt på en promenad. Nu får det gärna ta och bli måndag så jag kan få mina vanliga vanor igen. Äta, sova, plugga, träna. Nu känns det mest som jag gör lite vad jag känner för typ sova, äta, sova, leka.
-
Har som sagt inget emot att träningarna börjar, inget emot att mamma tar hem spinningcykeln hon ska ta hem så man får jobba lite på den. Har inget emot att gå upp klockan 7 för att äta mig en nyttig frukost, göra iordning mig och ha en god anledning till det och för att sedan gå till skolan i 20 min och känna mig frisk typ haha. Har inget emot att ligga i sängen en torsdagkväll och tänka på morgondagen, fredag. Just nu har jag mest fredag hela veckan. Inge vidare! Nej, nu ska jag njuta av helgen som kommer. Om 21 dagar och 49 min smäller det. TTYT

Update

Har haft fullt upp... eller inte. Åkte till ester igår i alla fall. Tänkte uppdatera innan men Linn stressade ihjäl mig så jag hann inte. Sen sov jag hos Linn och har varit i stan nyss. MEN, nu är jag hemma. Fanny fixar sig sen ska hon på Disney On Ice med sin nya golleponke. Hahaha verkligen inget jag är särskilt avundsjuk på, gillar inte det så mycket haha.
Ni får en bild från igår, även en bild på nya koftan!

It' so logical. Everyone understands except you.

Känner att jag är fast vid en nollpunkt, finner inget mer att göra, inget mer att säga. Har varit fast i dessa tre veckor utan några svar medan det blev värre och värre för varje dag som gick. Vad är meningen att man ska göra? Nu har jag sjukt till botten och har svårt att ta mig upp. Ändå vet jag att allt sakta blir en grad värre. Låt det inte bli som värst, låt det inte hända. Låt mig inte uppleva samma sak en gång till.
Men ni ska inte få ta mig, jag kan ta mig upp. Ensam är jag som starkast. Nytt år, nya möjligheter. Aldrig igen, låt mig lita på det. Jag kommer leva på toppen, så jävla mycket lyckligare än dig.
Du är tårarna som redan torkat ut, du är blodet som sakta rinner ut från mitt hjärta, du är land som står still och jag är vinden som vänder. Jag tar dig i allt, du är ingenting.


Man ba ta mig här ifrån, tack

Skulle ju åka hem idag egentligen. Meeen självklart blir i princip hela familjen sjuk så vi inte kan åka. Själv sitter jag här frisk som fan och bara väntar. Har haft värsta morgonen i mitt liv och vet inte om jag vill gråta eller bara skratta åt er båda.
Men men, nu blir det till att kolla på någon av dessa filmer och hoppas på att vi kommer iväg snart. För annars tar jag bussen, åker INTE imorn jag ska hem IDAG och imorn ska jag träffa alla mina underbara vänner. TTYL






Tidsfördriv oså

Ni borde tröttna på min blogg, har ni gjort det? Aa tänkte väl så.. Men när jag kommer hem ska jag börja fixa mig och sånt igen så då kan jag ta lite kort. Jag ska sola massor, även om det är superdåligt och jag egentligen har lite skräck för hudcancer. Och så ska jag köpa brun utan sol, skiter i om jag ser ut som en morot! Jag vill träffa foooolk och ut och träffa massa och hitta på saker! Nu är det bara en skiddag kvar här i Sälen sen åker vi hem på onsdag. Äntligen!

Senaste:
Låt du hörde: Da Buzz – U Gotta Dance - Radio Edit
Film du såg: Jönssonligan haha
Mat du åt: Glass hehe
Kram: Min lillebror
Puss: Vet inte haha
Känslan: Hungrig 
Resa: Dublin
Glädje: Vet inte haha 
Dröm: Jag minns aldrig va jag drömmer haha
Person du träffade: Mamma
Personen du pratade i telefon med: Min halvpappa
Personen du fick sms av: Hanna tror ja
Gången du åt 7-eleven korv: Men hahah, vet inte 
Gången du var utomhus: 3 timmar sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Nyss

Saken du köpte: Skidbyxor

 

Allmänt
Ska bli skoj: Branäääääs, längtar ihjäl mig + min födelsedag.
Ska inte bli skoj att: Gå i skolan i 12435678 veckor innan det blir sommarlov

Sparar till: Moppe
Pålägg som gäller: Marmelad & ost ftw 
Önskar att jag var bättre på: Lära känna nytt folk och vara lite mer framåt
Dagens dryck: Varm choklad
Vad saknar du: Att vara brun o go
Vad har du gjort idag: Åkt skidor
Brukar du svära mycket: Jaaaa

Hur tidigt stiger du upp: 11 oftast
Vad ska du göra ikväll: Inget speciellt, ska sova nu
Vem är snyggast i världen: Finns en del människor vars utseende man gärna inte tackar nej till... Men kan inte komma på någon speciell nu
Vad är det för veckodag: Måndag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Hände inget speciellt, men alla goa dagar/kvällar med alla goa folk

Favoritplagg i garderoben just nu: Inget speciellt faktiskt
Längd: Är kort... typ 165
Vikt: 65 bajs tjock fet :):):)
Byter gärna garderob med: Någon med ett skyyyfall av kläder
Byxa eller kjol: Byxa
Senast utlästa bok: Hahaha kan jag inte komma på
Mitt rum kan beskrivas som: Snyggt, haha
Mig själv med tre ord (just nu): Trött, förbannad..... avundsjuk?
Jag tränar: Aldrig typ?


Mina nyårslöften

Japp! Där jag ni mina nyårslöften för i år. Ska även satsa på skolan och äta bättre, spara pengar och allt annat man lovar sig själv varje år mensom inte är så speciellt. Dom där löfterna har ju alla så jag gjorde mig några egna som jag verkligen ska uppfylla! Har redan börjat med godisförbudet och situpsen. Jag kommer bli så stolt över mig själv i sommar om jag verkligen inte äter något godis (som jag annars för varje dag) och gör mina situps som jag verkligen ska göra! I alla fall i några månader framöver. Sen när jag fyller 15 om 25 dagar ska jag skaffa gymkort och så snart det blir lite varmare börjar jag med fotbollen igen. Sommaren är ju självklar, den ska bli den bästa! TTYL

:)):):):)):)

Besök goingens blogg :):):):)):))) www.erikaskyttaee.blogg.se

What am I gonna do when the best part of me was always you?


Bilder från nyår


RSS 2.0