Skrea strand med underbaring

I tisdags tog jag med mig familjen och Ebba till skrea strand i Falkenberg. Underbar dag. Fick några find bilden haha! Gött att träffa Ebba också efter att jag varit borta i 2 veckor och sedan hon så har liksom inte träffats på flera veckor! Sjukt brun och fin var hon.
Love you.

Iphone nu!

Har ny mobil nu. Och från och med fredag har jag inte comviq längre utan halebop. Men samma nummer fortfarande. Men har inga kontakter då skicka ett sms till mitt gamla vanliga nummer. Så får jag det! Pusshej

Party songs.

Har legat på stranden som senaste dagarna och stekt med massa olja och grejer. Till slut tröttnar man då tar jag alltid min ipod på hög volym och lägger en tröja som precis täcker öronen och ögonen. Då känns det som man ligger i skuggan och sover lite fast man ligger i solen och blir brun hehe. Just nu kör jag på massa goa partylåtar:

Akcent – On & On (Rene Rodrigezz Edit)
Yanou – Children of the sun - R.I.O. Radio Edit
Sonic Palms – In Your Dreams - Radio Edit
Swedish House Mafia – One (Radio Edit)
Far East Movement – Like A G6 - Feat. The Cataracs
Spencer & Hill – Dump Party - Radio Mix

Låtarna med fet stil har jag fastnat mest för. Har min goa partyplaylist DANCE ANTHEMS med bara massa dunk och partylåtar! Underbart!

Seriöst behov av en bikini..

Alla bikinisarna kommer från HM. Och det var dom som fanns på nätet. Såklart finns dom inte i butik allihopa. Jag vill ha den gula mest, man blir så brun i gul, sen vill jag ha den turkosa fast överdelen fanns inte kvar såklart.. Och en vanlig svart bandeau. Mååååste in till stan och hitta det och köpa det nu. Sen köpte jag även två linnen på HM utan band och som sitter åt vid brösten. Köpte dom i storlek 40 och nu har den vita typ krympt till storlek 34!? Bästa linnena för mig som blir hyper över minsta rand jag får som typ syns när man har på sig vanliga kläder. Men jaja, vi höres.

Kissies låt:

Kände för att blogga lite hehe. Och jag måste faktikst säga att jag tycker kissies låt är så jävla bra hahah! Trodde den skulle vara sämre men den är as go! :D Blivit helt beroende av bloggar som jag måste hålla mig uppdaterad med konstant. Följer Josefin larsen, Linnpis, Erikas, Baby S, Dessies, Kenzas och Kissies varje dag. Paow ibland men hon är så... inte med på min lista. Tycker alla dom har så underbart liv. Festar och grejar och har massa pengar, åker utomlands hela tiden och köper massa grejer hela tiden. Hahaha vill ha det så! :(

Ingen uppdatering här inte.

Är i gävle nu för er som inte visste ;) Och har inte orkat öppnat datan, mobilen var varit urladdad och allt så har inte haft någe kontakt med omvärlden förrän igår typ. Känner att så fort jag sitter framför datan slösar jag bort massa dyrbar tid av mitt underbara sommarlov! Det är ju världens bästa väder här i gävle mycket bättre än i göteborg. Där är det halvdant sådär lite molnigt så man inte vet om man ska ta vara på dagen eller inte. Lite blåsigt och halv kallt. Här är det strålande sol i lååånga perioder och temperaturer upp mot 30 grader. Helt sjukt, nästan som utomlands. Igår låg jag i solen vid vattnet i kanske en 10 min en kvart. Och ja fick verkligen solariebränna på den tiden. Haha kommer nog aldrig hem, trivs bra här. Inget trubbel eller något bara njuta och ha det bra. Så hörs här när jag har något att skriva.

Ps. Vill du mig nåt snabbt är det bättre att ringa, kollar på mobilen högst en gång varannan dag haha! Annars finns jag på fejjan! :)

RSS 2.0